Славия – Етър Велико Търново 1:0 /първо полувреме/, първи двубой,

...
Славия – Етър Велико Търново 1:0 /първо полувреме/, първи двубой,
Коментари Харесай

Славия - Етър 1:0 /първо полувреме/

Славия – Етър Велико Търново 1:0 /първо полувреме/, първи дуел, заключителен плейоф, 7-мо място, Първа лига

Владислав Узунов извърши ъглов удар отляво по офанзивата на "белите " в 3-та минута, а на близката греда Давид Муньос отклони с глава към другия завършек на вратарското поле. Там Георги Йомов беше безусловно непокрит, откакто вратарят не излезе, и от упор нацели страничната греда.

Даниел Младенов получи пространство в наказателното поле на Славия в 26-та минута, само че ударът му бе извънредно неакуратен в навън.

Славия поведе в резултата с гол в добавеното време на първата част. Георги Йомов означи макар намесата на вратаря! Отборът на Етър загуби топката към централния кръг и това сътвори отлични предпоставки за контраофанзива. Ради Киролов овладя отляво и напредна, след което опита паралелен пас по тревата зад тила на отбраната. Топката се отклони от Гълъбов, по тази причина вместо към Чунчуков тя стигна до другия завършек на пеналта, където Йомов надбяга Яни Пехливанов. Крилото шутира по диагонала, а Христо Иванов постави крайник на пътя на изстрела, който въпреки всичко се оплете в мрежата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР