Славия надви Цардско село с минималното 1:0 в първи двубой

...
Славия надви Цардско село с минималното 1:0 в първи двубой
Коментари Харесай

С гол от дузпа Славия надви Царско село

Славия надделя Цардско село с минималното 1:0 в първи дуел от 12-ия кръг в родната efbet Лига. Единственото попадение означи Галин Иванов от дузпа в 33-ата минута. През първото полувреме срещата беше динамична с няколко положения и пред двете порти, само че през второто темпото спадна и до хубави положения не се стигна и "белите " се поздравиха с втора поредна победа.

СЛАВИЯ - ЦАРСКО СЕЛО 1:0

1:0 Галин Иванов (д) 33'

Първата по-интересна обстановка пристигна в 5-ата минута и бе за гостите. Петър Патев се засуети и загуби елементарно топката от Родни Антуи, който незабавно подаде към Венцислав Христов. Нападателят обаче не съумя да преодолее вратаря на домакините Георги Георгиев.

Две минути по-късно Георги Минчев се пребори добре в наказателното поле и насочи изстрел с глава, само че Георгиев съумя да избие удара в корнер.

В 23-ата минута пристигна и най-чистото състояние за „ белите “ от началото на мача. След осъществяването на ъглов удар от Галин Иванов се стигна до безредие в наказателното поле. Токата стигна още веднъж до Иванов, който качи топката на главата на Цветелин Чунчуков. Той стреля с глава под горната греда, само че Джони Пласид показва страховит инстикт и почисти с една ръка в нов ъглов удар.

В 32-ата минута Славия получи правото да извърши дузпа. Централният защитник на гостите Густаво Карбониери и Джони Пласид не се схванаха за една топка и Цветелин Чунчуков открадна топката в наказателното поле, след което бе съборен от вратаря на Царско село. Главният съдия Георги Димитров уточни бялата точка. С осъществяването се нагърби капитанът Галин Иванов, който не сбърка – 1:0.

.video-wrapper.leftFloat embed,.video-wrapper.leftFloat iframe,.video-wrapper.leftFloat object { padding-bottom: 0; }.closeBtn { display: none; }.leftFloat.closeBtn { display: block; font-size: 15px; position: absolute; top: -25px; right: -5px; cursor: pointer; }.a{fill:transparent;}.b{fill:#676767;}
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР