Славия може да продаде своя вратар Георги Георгиев след края

...
Славия може да продаде своя вратар Георги Георгиев след края
Коментари Харесай

Национал от Славия пред трансфер в чужбина

Славия може да продаде своя вратар Георги Георгиев след края на есенния полусезон. Към 31-годишния шуменец има сериозен интерес от клубове от някогашния Съюз на съветските социалистически републики - Казахстан, Армения и Азербайджан. Не е загадка, че в последните години „ белите " пласират някои от най-хубавите си играчи точно на Изток, осведоми „ Меридиан мач”.

Като да вземем за пример Ивайло Димитров-Косъма, който отиде в Арарат-Ереван или Емил Мартинов, подписал с азерския Сабаил. Георги Георгиев е измежду най-силните футболисти на Славия, като разумно стигна до националния тим. Той игра доста мощно в контролата с Парагавай (0:1) и при триумфа с 1:0 над Чехия.

Стражът има стабилен опит в чужбина, като е носил екипите на молдовските Тираспол, Шериф и Дачия Кишинев, както и на иранските Нафт Масджед и Гостареш Фулад. В България Георгиев е носил екипите на Свиленград, Локо (Мз), Миньор (Раднево), Сливен, Ботев (Пд), Пирин (Бл) и Верея.

Ако той бъде продаден, късмет за титулярно място в Славия ще се открие още веднъж за младия грък Антонис Стергиакис, а в тима към момента е легендата Георги Петков. efbet Лига 19 кръг, неделя 8 декември  Ботев (Враца) 12:00предстои  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР