Славия и Лудогорец ще изиграят последния мач от есенния дял

...
Славия и Лудогорец ще изиграят последния мач от есенния дял
Коментари Харесай

Славия и Лудогорец ще изиграят последния мач от есенния дял на първенството

Славия и Лудогорец ще изиграят последния мач от есенния дял на българското футболно състезание. Двубоят е от 16:30 часа и ще е организира на столичния стадион в квартал Овча купел.

За първенците срещата е от извънредно значение за опазване и даже увеличение задатъка на върха. Те изгубиха две доамкински точки преди седмица и в този момент са твърдо решение да не позволяват нова неверна стъпка.

Срещата в Разград приключи 0:0 след съдийска неточност, довела до неверен червен картон за стража на " белите " Стергиакис.

Очаква Станислав Генчев да заложи на най-хубавото като се изключи санкции за три мача Сисиньо. В състава се чака да бъдат Джоди Лукоки, към който има трансферен интерес от прилежаща Турция, Вандерсон, Марселиньо и Клаудиу Кешерю.

Златмир Загорчич е наясно с преимуществата на Лудогорец, само че се готви да дадат стабилен отпор на отбора, обезпечил си присъединяване на 1/16-финал в " Лига Европа ". Извън сметките са вратарят Георги Георгиев и десният бек Христо Попадийн. С травма е сърцатият Славчо Шоколаров.

Под рамката на вратата най-вероятно ще застане Антони Стергиакис за сметка на ветерана Георги Петков. В средата на терена Бенгюзов ще си партнира с Янис Карабельов. На десния бек ще застане Петър Патев, а Гамаков ще влезе в центъра на отбраната. Извън групата още веднъж ще остане Илиян Мицански, който пропусна и мача с Ботев и ще се организира на.

Вероятни сформира:

Славия: Стергиакис, Патев, Гамаков, А. Христов, Велковски, Карабельов, Бенгюзов, Йомов, Тасевски, Г. Иванов, К. Кръстев.

Лудогорец: Илиев, Недялков, Григоре, Моци, Икоко, Дяков, Баджи, Вандерсон, Марселиньо, Лукоки, Кешерю. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР