Славия и Локомотив (Пловдив) играят при 0:1 на националния стадион

...
Славия и Локомотив (Пловдив) играят при 0:1 на националния стадион
Коментари Харесай

Славия - Локо 0:1, гостите откриха секунди след началото

Славия и Локомотив (Пловдив) играят при 0:1 на националния стадион “Васил Левски” във втория от програмата за деня дуел от 15-ия кръг на Първа лига. Резултатът бе открит още с първата офанзива в мача. Бирсент Карагарен мина Гамаков по дясното крило и откри по земя Анте Аралица, който без да се бави откри.



“Белите” ще търсят втори за сезона триумф над пловдивчани след успеха с 4:2 на “Лаута” през есента. Отборът на Локомотив в този момент има малко общо с оня и “белите” ще би трябвало да се потрудят, с цел да реализиран дубъл.

 Славия - Локомотив Пловдив @@@

Треньорът на Славия Златомир Загорчич още веднъж има проблеми със отбраната, защото към трайно отсъстващите заради травми Сашо Александров и Димитър Велковски се включи и Ашковски. Това ще наложи полузащитникът Владимир Узунов да се върне на левия бек, а Шоколаров ще се върне на мястото си в средата на терена до Янис Карабельов.

Новината от тима на Локомотив е завръщането измежду титулярите на крилото Бирсент Карагарен, който в последните два мача влизаше като запаса. Футболистите на треньора Бруно Акрапович ще търсят реванш за загубата в Пловдив. Босненецът няма да разчита на централния бранител Асен Георгиев, който се контузи и ще претърпи вероятно втора интервенция за годината. В групата на Локо след лекуване обаче се завръща вратарят Илко Пиргов. Славия е в серия от две следващи загуби при гостуванията на Етър и Берое и ще се опита да се върне на победния път. Пловдивчани пък позволиха загуба вкъщи с 0:1 от ЦСКА-София и също ще търсят успеха, която ще ги върне на шестото място във краткотрайното класиране.

СЛАВИЯ - ЛОКО (ПЛОВДИВ) 0:1
0:1 Аралица (1)


СЛАВИЯ: 32. Стергиакис, 3. Марем, 6. Иванов, 38. Гамаков, 23. Узунов, 35. Йомов, 10. Карабельов, 8. Шоколаров, 17. Цветанов, 33. Иванов, 7. Ангелов

ЛОКО ПД: 71. Луков, 50. Томашевич, 6. Езе, 15. Везалов, 91. Буна, 34. Банович, 29. Ангелов, 14. Илиев, 9. Карагерен, 3. Абдулахи, 77. Аралица

КЛАСИРАНЕ
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 15 кръг, неделя 11 ноември  Славия 0:111 минута  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР