Славия гостува на Хайдук в Сплит в първи мач от

...
Славия гостува на Хайдук в Сплит в първи мач от
Коментари Харесай

Славия ще търси добър резултат срещу фаворита Хайдук

Славия гостува на Хайдук в Сплит в първи мач от втория прелиминарен кръг на Лига Европа.

Играчите на Златомир Загорчич се надяват да покажат добра игра и в днешния мач и да си тръгнат с добър турнирен резултат. Статистиката обаче не е на страната на Славия. " Белите " до момента в никакъв случай в историята си не са успявали да отстранят противник от Балканите. Всъщност първият дуел с отбор от тази част на света е точно против Хайдук през сезон 1970/71, когато столичани губят с 0:3 като посетител, а по-късно побеждават като хазаин с 1:0 в среща от 1/32-финала в Панаирната купа, само че отпадат от шампионата. След това " белите " имат отпадания и от Сараево, Партизан (Белград) и Олимпиакос през годините.

Хайдук не е изключително комфортен противник за българските тимове. Миналия сезон хърватите отстраниха Левски навръх тази фаза на конкуренцията.

Треньорът Златомир Загорчич има някои проблеми към състава. Опитният пазач Георги Петков е с контузия и е доста евентуално да не стартира срещата. Леки проблеми имат и Милен Гамаков и Момчил Цветанов, само че те най-вероятно ще свидлив зъби и ще бъдат на терена.

Очаква се " белите " да започват със Стериакис под рамката и Александров, Христов, Гамаков и Велковски пред него в защита. Мартинов и Карабельов ще са двойката отбранителни халфове, а Шоколаров ще движи играта пред тях. Иванов и Цветанов ще работят по крилата, а офанзивата ще води Ангелов.

В Хайдук нямат проблеми преди дуела.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР