Слави Трофонов отново бе активен в социалните мрежи. Този път

...
Слави Трофонов отново бе активен в социалните мрежи. Този път
Коментари Харесай

Слави избухна заради скандалите в БНР

 Слави Трофонов още веднъж бе деен в обществените мрежи. Този път той ги употребява, с цел да изкаже мнението си към абсурда в БНР. Ето какво написа някогашният шоумен:

През последните години рядко давам изявленията на българските медии. По обясними 111 аргументи.

Единственото изявление, което дадох през последните близо 3 години беше за Българското национално радио. Това не е инцидентно. През юни дадох това изявление за БНР, тъй като знам, че там работят почтени и свободни публицисти. И през вчерашния ден тези публицисти още веднъж потвърдиха, че са точно такива - почтени и свободни. Вчера, като един, те застанаха твърдо не просто зад сътрудника си Силвия Великова, а зад свободата на словото.

За всички е видно, че опитът да бъде заглъхнал още един свободен глас, този път на Силвия Великова, е следващ епизод от упоритите желания да бъдат маргинализирани публичните медии, а и освен.

Ще напомня някои от предходните такива епизоди – за член на Съвет за електронни медии (органът, който избира шефовете на Българска национална телевизия и БНР) беше определен висококвалифициран кадър, приключил във Враца земеделска стопанска система с триумф 3,89.

Начело на Радио " София “ беше назначена висококвалифицираната 27-годишна водеща на " Еспресо с Роси “, приключила социология в Нов български университет.

И несъмнено – за шеф на Българска национална телевизия беше определен стажантът от партийната телевизия " Алфа “, размахващият междинни пръсти в народен ефир – Емил Кошлуков.

Всъщност, в случай че на " главанаците “ в действителност им е толкоз значимо да заглушат и националното радио, да създадат Емил Кошлуков шеф и на БНР. Я какъв брой добре се оправя с Българска национална телевизия, ще се оправи и с БНР. Той толкоз добре се оправя с националната телевизия, че в случай че тя спре, както скандално спря БНР, на никого няма да му направи усещане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР