Слави Трифонов захапа Венета Райкова, въпреки че само преди няколко

...
Слави Трифонов захапа Венета Райкова, въпреки че само преди няколко
Коментари Харесай

Слави Трифонов захапа Венета Райкова

Слави Трифонов захапа Венета Райкова, макар че единствено преди няколко дни водещата на "Папараци " разгласи, че се развежда и очевидно претърпява тежък миг в персоналния си живот. Той съпостави последното й предаване, в което посетители бяха по едно и също време няколко известни българки като Ася Капчикова, Антония Петрова, Златка Райкова и т.н с вещерско сборище. Думите му бяха посрещнати със смях и ръкопляскания както от гостите в студиото, по този начин и от музикантите от "Ку-ку бенд ".
"В неделя започнах да виждам по Би Ти Ви екшън "Последния ловджия на вещици " с Вин Дизел. Аз го одобрявам, крещя си, що да не го виждам. Ще ви разкрия каква е фабулата. Сред нас към момента живеят вещици, зли същества, със свръхспособности. В продължение на епохи с тях да се борили цели армии от ловци на вещици, в това число и героят на Вин Дизел - Колдър. В един миг от кино лентата, Колдър бе запитан от едно момче дали ще има вещерски съвет. Тук не устоях и завърших на Би Ти Ви.

И какво да видя - вещерският съвет към този момент бе почнал в "Папараци ". На една маса се бяха събрали Венета Райкова, Кали, Алисия, Златка Райкова, Соня Колтуклиева, Ася Капчикова и Антония Петрова - вещерския съвет! Заседават и една през друга разискват предходната година, заклинания и по този начин... ", разяснява "тайната вечеря " Слави.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР