Слави Трифонов загуби ума по Нора Недкова. Плеймейтката гостува на

...
Слави Трифонов загуби ума по Нора Недкова. Плеймейтката гостува на
Коментари Харесай

Бум! Слави Трифонов Започна Да Заеква След Това, Което Му Се Случи В Собственото Студио! Върти Се В Леглото Заради

Слави Трифонов загуби мозъка по Нора Недкова. Плеймейтката гостува на Дългия и явно след изявата в шоуто му е последвала и втора среща на 4 очи. Носителката на купата „ Мис плеймейт “ сложи началото на флирта, подарявайки на учиндолеца книгата на известната турска писателка Елиф Шафак, носеща заглавието „ Любов “.

Шоуменът не скри вълнението си освен от физическите данни на миската, само че и от острия й разум. Той не пропусна опцията да я предложения на вечеря. От своя страна Нора Недкова не се поколеба и незабавно откликна поканата му.

Блондинката не спираше да флиртува с Дългия, придърпвайки деколтето на разголената си рокля.

На въпроса дали короната й тежи, тя отвърна, че славата си има цена. Плеймейтката се оплака за отрицателните мнения, които е трябвало да понесе поради купата си. Тя е безапелационна, че хората си го връщат на нея и поради абсурда с „ Мис България “.

Слави Трифонов съобщи, че няма база за съпоставяне, защото в реалност Нора е доста красива, написа Хот сцена.

Последните злословия свързват Слави Трифонов с друга плеймейтката. Тя завоюва второто място в състезанието, в който участваше и Русата Златка. Слуховете гласят, че той има връзка с русенката Велислава Иванова.

Атрактивната хубавица през днешния ден е известна като гримьорката на звездите. От услугите й се възползват Дара, Вената Райкова, Русата Златка и Златка Димитрова.

От първия момент Слави Трифонов изгубил мозъка си по нея. Приближени до него разясняват, че той я ухажвал дълго, до момента в който реализира задачата си.

Наскоро той зарадвал силиконката с чисто нов айфон финален модел, написа Хот сцена.

Очевидно всичко в персоналния живот на Слави Трифонов върви добре. Само преди дни той претърпя ужасна покруса. Дългия загуби татко си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР