Слави Трифонов влезе в поредна открита война на живот и

...
Слави Трифонов влезе в поредна открита война на живот и
Коментари Харесай

„Господарите“ сменят „Шоуто на Слави“?

Слави Трифонов влезе в поредна открита война на живот и гибел с продуцентското семейство Халваджиян, разбра HotArena.

Той се опита не изключително интелигентно да се надсмее на предаването „ Господари на ефира “ от екран, с което недвусмислено сподели отрицателното си отношение към продукцията и продуцентите му, както и ужаса си, че при възможен трансфер на шоуто за гафове в Би Ти Ви той ще падне от екрана .

Това е неизбежно, защото таргетът на двете шоута съответствува и те са подобаващи за късните часове на деня. Продуцентът на „ Господарите “ Джуди Халваджиян съобщи, че продължава договарянията с „ Нова “, както и с останалите малките екрани, които имат интерес от рейтинговото шоу. Точно това известие довело до цялостен шок Трифонов, който от дълго време има проблеми с шефовете на Би Ти Ви, защото нарушава контракта и вместо да излъчва скечове, прави политическа агитация. Трифонов има контракт с медията до лятото, само че ориста на програмата му по-късно не е ясна. По принцип от малкия екран не желаят да се обвързват дълготрайно с чалгаджийското шоу, писа „ Галерия “.

Голямата конспирация е дали Дългия ще се яви с план на идните евроизбори напролет. Ако не го направи, възможностите му за включването в политиката ще приключат, настояват анализатори на публичните процеси.

Слави давал всичко от себе си да стопира пътя на „ Господарите “ към БТВ . В коридорите на медията настойчиво се разяснява по какъв начин Дългия прави опити да осуети договарянията, поставайки ултиматум на малкия екран. Засега „ Господари на ефира “ явно остават в „ Нова “, само че от идващия сезон нищо не се знае.

Освен, че се излъчват едновременно, двете шоута се конкурираха и на Нова година. На идващия ден Джуди означи, че близо един милион българи са гледали програмата на „ Нова “ и са я предпочели пред тази на втората по гледаемост телевизия. Това, несъмнено, жегна Слави и още при идната актьорска вечер Джуди и брат му Магърдич бяха недотам изобретателно пародирани. В скеч в шоуто сценаристът Иво Сиромахов влезе в ролята на Маги.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР