Слави Трифонов унищожи Бойко Борисов с коментара си в социалната

...
Слави Трифонов унищожи Бойко Борисов с коментара си в социалната
Коментари Харесай

Слави Трифонов с агресивен коментар след речта на премиера

 Слави Трифонов " унищожи " Бойко Борисов с коментара си в обществената мрежа Файсбук. Plovdiv24.bg го разгласява без редакторска интервенция:

Днешният ход на Бойко Борисов е като да играеш шах с каратист – ти местиш фигурите, а той рита дъската. Всъщност и на децата е ясно, че Бойко Борисов се е вкопчил във властта като удавник за сламка и прави всичко допустимо, с цел да провежда той идващите избори. Каквито и да са те. А истината е следната:

- за използването на решенията от провелия се референдум през 2016 година не е належащо Велико Народно Събрание, а Обикновено Народно Събрание. 

- за прекъсването на корупцията и налагането на честност и правдивост в правосъдната система не е належащо Велико Народно Събрание, а Обикновено Народно Събрание. 

- за ограничението на правата на основния прокурор не е належащо Велико Народно Събрание, а Обикновено Народно Събрание. 

- а в случай че е належащо Велико Народно Събрание, не трябва да го привиква министър-председател и държавно управление, и парламент, които тотално са изгубили националното доверие. 

Така че изводът е елементарен и явен: 

- оставка на това държавно управление, служебно държавно управление и предварителни избори!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР