Слави Трифонов ударно прехвърля фирмите си на дясната си ръка

...
Слави Трифонов ударно прехвърля фирмите си на дясната си ръка
Коментари Харесай

Слави Трифонов ударно прехвърля фирмите си на Евгени Димитров-Маестрото

 Слави Трифонов стремително трансферира компаниите си на дясната си ръка Евгени Димитров-Маестрото, твърди Lupa.bg. В последните 2 седмици се следи съществено придвижване в данните на сдруженията, в които шоуменът или взе участие като представител, или е съсобственик и началник на борда на шефовете.

Той се готви да оглави партията си " Няма такава страна " на 5 октомври и за задачата се разделя със собствеността и капиталите. Любопитно събитие обаче е, че учиндолецът е заявил пред Агенцията по вписванията предходната година, че компанията му " Седем-осми " АД, която бе мотор на продукцията " Шоуто на Слави ", че в идващите години няма желание да трансформира активността си, както и че телевизионното предаване няма да стопира.

" През 2018 и идващите години активността ще продължи да се развива като се утвърждава сполучливия формат " Шоуто на Слави " като в същото време предлага нови формати и излъчвания, както в границите на шоуто, по този начин и като независими стратегии. Възможност за развиване дава и разширението на приходите от реклама, както в мероприятията, проведени от сдружението, по този начин и от самостоятелните изяви на главните лица участващи в шоуто, издаването на музикални албуми и други ", написа в Годишния доклад за активността на компанията, гласуван и оповестен в Търговския указател през април тази години (оригиналният правопис е непокътнат - б.р.).

От финансовите информации на " Седем-осми ", която е с внушителния капитал от над 9 милиона лв., излиза наяве, че всяка година компанията е генерирала чиста облага от близо 200 бона, като най-хубави са били 2017 и 2018 година Същевременно при започване на тази година Трифонов е бил избран отново за ръководител на борда на шефовете на сдружението с мандат чак до 2024 година Сега обаче с образуването на " Няма такава страна " той ще би трябвало предварително да оваканти поста си. Очаква се Маестрото да го наследи в " Седем-осми ".

Към момента уеб сайтът на компанията не е деен, а хиляди българи чакат точно там да видят имената си от оповестената лотария за дарове от " Шоуто на Слави ". 

" През всичките тези 19 години аз съм получил 1435 подаръка от гостите ни в шоуто. Към тях обаче аз добавям диванчето в шоуто, моя стол, бюрото, шестте портрета на Краси Радков, Мариан Бачев, Иво Сиромахов и моя благосклонност, нарисувани от Володя Кенарев, както и 9 книги. Това са 9 скъпи книги. Това са 9-те книги, в които са писали гостите ни в шоуто. … И тези 9 книги, уважаеми фенове, също са ваши. Деветима от вас ще имат опцията да имат парченце от духа на толкоз доста хора, гостували в шоуто. “, разгласи тогава Слави Трифонов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР