Слави Трифонов учреди партията си Няма такава държава на бос

...
Слави Трифонов учреди партията си Няма такава държава на бос
Коментари Харесай

Слави едва ходи!

Слави Трифонов учреди партията си „ Няма такава страна ” на необут крайник, видя HotArena .

Дългия пристигна с големия си джип в събота в столичната зала „ Рейнбоу плаза ” , защитаван по традиция от няколко телохранителя.

Шоуменът бе с формален костюм и лъснати обувки, само че не бе обул чорапи , а ги бе нахлузил на босо, каквато явно е модата. Голите глезени на Трифонов лъщяха натрапчиво и станаха мотив за шушукания всред 560-те делегати на учредителния конгрес.

На присъстващите им направи усещане, че явно болките на Трифонов с краката са се задълбочили . Слави едвам пристъпваше, подпирайки се на бастун, а при всяка крачка лицето му се разкривяваше от мимика – явно придвижванията бяха съпровождани от неистова болежка. Куцукайки, Дългия демонстративно подмина публицистите, които не бяха позволени в залата, предават от Уикенд.

Сред по-известните лица, които се видяха, бяха спортния публицист Крум Савов , който се бе издокарал като сватбар в екстравагантен костюм, и Иво Танев , който е и шеф на залата-домакин на събитието.

След като учредяването на „ Няма такава страна ” завърши небрежно за няма и половин час, Слави Трифонов небрежно се изниза през задния вход. Той се метна на джипа си и отпраши в посока Бояна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР