Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ

...
Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ
Коментари Харесай

Слави Трифонов обжалва запора по делото за Песен за Лена

Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в апелира запора, който Софийският градски съд наложи на сметките на компанията му " Седем-осми ".

По жалбата на Трифонов би трябвало да се произнесе Софийският апелативен съд, чиято дума по проблема ще е последна. Обезпечителните ограничения бяха наложени по гражданското дело за вреди, което бившата началничка на кабинета на премиера заведе против компанията на водача на Има Такъв Народ, предаде  " Сега ". 

Поводът за делото е " Песен за Лена ", която беше пусната в обществените мрежи и партийната ТВ " 7/8 ". В нея Бориславова е основен воин, а текстът прекрачва всевъзможни граници на политическа ирония с добър усет. В желае си Бориславова изяснява какъв брой наранена и смутена е била от песента, в която има обидни, грозни и вулгарни думи. 

" Голям проблем за една песничка. Всъщност това е политическа ирония, от която някои хора доста ги боли, тъй като очевидно се усещат недосегаеми ", разяснява при завеждането на делото Трифонов.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР