Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ

...
Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Вълнува ли ви това, което се случва в България?

Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и... към профила популяризира писмо до медиите, с настоящи въпроси, свързани с политическата конюнктура у нас.

Novini.bg го разгласява без редакция:

Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, с цел да се усъвършенства методът ни на живот, би трябвало да реагираме като общественост, а не като обособени човеци? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици? Знаете ли, че те в действителност ни съставляват непрекъснато и нашият ангажимент да ги следим и направляваме е всекидневен, а не се изчерпва единствено с изборния ден? И изобщо, пука ли ви за това, което се случва в България?

През всичките тези години задавах въпроса “Защо не се включиш в политиката?” на всеки почтен, надарен и честен човек, който срещах. И отговорът постоянно, но постоянно, беше еднакъв – “Политиката е мръсна работа, не желая да се занимавам с тази гнусотия”. Колко разумно и ужасно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни съставляват в Парламента, би трябвало тотално да се промени. А, като се изключи че аз мисля по този начин, по този начин мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно споделиха на легален референдум, че желаят мажоритарен избор.

Уважаеми българи, които сте в България и по света, вие имате историческата опция да участвате в една невиждана смяна, която да направи България прелестно и мечтано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни.

Ако желаете да бъде по този начин, в случай че в действителност желаете - в този момент е моментът. Ако сте добър експерт във вашата област, в случай че сте образовани и в действителност желаете да измененията страната, без да сте подвластни от някого, покажете се.

Изпратете ни подробна информация за себе си и контакт за противоположна връзка на имейл: [email protected]

В последна сметка думата „ република “ идва от “res publica” и значи “общи дела”.
Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я вършат такава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР