Слави Трифонов слиза от екрана! Това, за което се говори

...
Слави Трифонов слиза от екрана! Това, за което се говори
Коментари Харесай

Без Да Иска Иво Сиромахов Се Изпусна Току-Що, Вече Няма Как Да Го Скрият: Сбогуваме Се С Легендарния Шоумен Слави Трифонов

Слави Трифонов слиза от екрана! Това, за което се приказва от години, ще се случи през това лято. А точно – шоуто на Дългия пада от програмата на бТВ. Поне за това загатна не какъв да е, а сценаристът Иво Сиромахов.

По време на един от новите епизоди на шоуто той сякаш на смешка съобщи, че от август той и екипа ще би трябвало да си търсят нова работа. Тъй като ще останат без такава.

Самият Трифонов избра да не разяснява подмятането на Иво Сиромахов, само че по всичко проличава, че през идния ефирен сезон може би към този момент няма да гледаме Шоуто На Слави.

Всъщност тази вест не е кой знае каква изненада. От много време насам се приказва, че шоуто на Дългия има кошмарно невисок рейтинг. И напускането на знакови лица от него единствено усложниха обстановката, написа разкрития.ком. Зрителите не крият, че към този момент се нервират от претоплените и насилствени скечове на шоумена и сценаристите му.

Така че нищо чудно от медията да се опитат да потърсят по-развлекателен вид за феновете в този часови пояс. Да не приказваме, че Слави не крие мераците си да влиза в политиката.

Не е изключено гологлавият водещ да е решил да образува своя партия, за каквото загатна на няколко пъти. И за тази цел да се отхвърля самичък от шоуто си, с цел да се концентрира в новото си занятие.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР