Слави Трифонов си навлече гнева на почти целия народ! Слави

...
Слави Трифонов си навлече гнева на почти целия народ! Слави
Коментари Харесай

Вижте как зрители изядоха Слави Трифонов с парцалите

Слави Трифонов си навлече гнева на съвсем целия народ! Слави Трифонов го играеше от години гласа на народа, а в действителност мнозина се почувстваха предадени от него след снощното му изявление с Бойко Борисов.

Шоуменът не зададе нито един неуместен въпрос на премиера, като даже на един от въпросите Борисов си изкара квалифициран авансово лист с отговор, написа кliuki.bg. Това преля чашата за доста фенове на шоуто, които през днешния ден подлагат на критика остро Дългия. Коментарите са доста нападателни и показват огромно отчаяние. Вижте някои от тях!

Tsvetelin Bishkov Реклама на Бойко,Слави пребира милионите за 1 час …всички удовлетворени

Дарина Даринова-Мавродиева МНОГО Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ХАРЕСВАХ …ГНИЛА РАБОТА… ТОВА НЕ БЕШЕ СЪЩИЯТ СЛАВИ…. ВЕЧЕ НЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ХАРЕСВАМ И ВИЕ съдебна техническа експертиза КАТО ДРУГИТЕ…УГОДНИЧИТЕ НА ВЛАСТТА…А ДРУГО МИСЛЕНЕ НИ ПОКАЗВАХТЕ… РАЗОЧАРОВАНА СЪМ!!!

Тихомир Тодоров От 7-8 години не съм гледал по този начин нареченото „ Шоу “, само че доколкото запознат съм мненията, Слави се е превъплътил в подлога на Бойко Борисов. Единственото което не разбирам е за какво има толкоз доста сюрпризирани? Нима това не е същият човек, чиито фотоси с босове на подземния свят обикалят от години интернет пространството? Или не е същият човек, който през цялата си кариера ни залива с евтина чалга, в това число, до момента в който се показва като честен стожер и носи тениска за системата, прави лятно хитче с Криско с 20 дами по прашки в клипа? Изглежда, че Славчо с изключение на всичко друго е бил и доста уплашен нощес. И по какъв начин не, в случай, че в случай че стъпи изкривено, може да остане без доходното си предаване. Мислете и спрете да си избирате всеки следващ смешник от вида на Слави, Волен, Бареков и впрочем.

Ivan Ivanov Айде всички фенчета на Слави да се завиват през глава,толкова стеснен водещ,щом Б.Б го направи на нищо.Ама доста мощни бяха през вчерашния ден като Радев го нямаше,разкатаха го.А пред Б.Б. надали не се разрева най-после от оскърбление.

Bistra Nikolaeva Boneva Толкова „ рискови “ въпроси “ и по този начин „ изненадващи и непредвидени “ отговори не бях очаквала. Туш. Накрая липсваше другарската целувка на помиряването и потупване по рамото. Но надявам това е разменено зад кулисите.Peace!

Rada Miloeva Слави,голяма излагация беше шоуто нощес!Сбогом…напускам те тук и предаването ти за мен го няма към този момент.Мисля,че не съм единствено аз разочарована надълбоко от теб!

Miglena Delcheva Най-жалкото изявление!Всъщност не беше изявление,а естрада на величието на Премиера и неговото ръководство.Защо го поканихте?Никакъв разговор,никакви отговори.Смешно и неефикасно!Харесвах Ви,бях зад концепциите и размислите на Вас и Вашите сценаристи.Тази подигравка ме накара да схвана,че нема такава страна!

Velislav Chorbadjiev Много слаб…Жалко за теб…Голям въздух под налягане, огромни прикази, а мишок…

Galina Svilenova Жалък и комичен си Слави! Пълен неуспех! Сгромоляса се с тропот!

Zina Lyubenova Завесата падна! Гасете прожекторите! Край с вас! Само дето не се прегърнахте на диванчето! Вие се самоубихте за 1 час!

Zina Lyubenova Единственото което можеш да направиш е да съблечеш фланелката „ Системата ни убива “, тъй като ти не си заслужен да я носиш. Направи си нова, само че на нея можеш да пишеш „ СИСТЕМАТА МЕ КУПИ “. Жалка история!

Zlatko Petkov Предаването мина….Много жалко-предварително готови въпроси и от самото начало фукане! Слави е следващата патерица на всяко ръководство! ВСИЧКО Е ЦИРК И МНОГО ПАРИ….

Daniel Konstantinov Слави, хората те имаха за кумир, само че ти си едно огромно нищо

Христина Тинкова Нямам думи… Позор!!!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР