Слави Трифонов ще води листата на партия Има такъв народ

...
Слави Трифонов ще води листата на партия Има такъв народ
Коментари Харесай

Слави Трифонов ще води партийната си листа във Варна и Стара Загора

Слави Трифонов ще води листата на партия " ИТН " във Варна и Стара Загора.
Това разгласи самият той в живо предаване по своята телевиция 7/8, предавано и във Фейсбук.
Трифонов показа специалисти, привлечени от партията, които ще развиват политики в другите области.
В сферата на опазването на здравето се открояват имената на доцент Андрей Чорбанов, хирурга Ивайло Христов, кардиолога Николай Драгнев и някогашния шеф на Александровска болница доцент Силви Кирилов.
Медиците ще работят за нов закон за лечебните заведения, който да дефинира основаването на нови публични лечебни заведения, които да нямат право на комерсиална облага. Ще се сътвори обединен електронен указател и електронно досие на всеки пациент.
 Слави Трифонов показа главните си претенденти за депутати Слави Трифонов показа главните си претенденти за депутати
Сегашната политическа класа сподели, ме директната народна власт изобщо не я интересува, конституцията и законите също не я интересуват. Това...
В бранш " Икономика и финанси " бяха показани Мика Зайкова, Любомир Калимански и Пламен Данаилов.
В региона на правораздаването са подбрани Александър Рашев, Андрей Михайлови доктор Паунита Петрова.
В бранш " Образование " се включват Юлия Чортленева, Пламен Николов и Светослав Георгиев. Те ще работят за преформулиране финансирането на българските учебни заведения и оправянето с " демографския дисбаланс ", който да спре деленото на учебните заведения на елитни и неелитни. Конкурси и мандатност са измежду концепциите за шефове на учебни заведения.
По думите на Пламен Николов ще бъде отстранено националното външно оценяване за четвърти клас и ще се усилят учебните заведения зад граница.
Сектор " Туризъм " беше показан от Мирослава Колева, Ивайло Кожухаров и Виктор Гетов, приключил туризъм в Швейцария и взел участие в мениджмънта на 5-звездни хотели. Туризмът да бъде водещ фактор в развиването на България и да се трансформира в същински предпочитан бранш, а България да се трансформира в бранд и синоним на привлекателна туристическа дестинация - това главните цели на екип.
 Слави Трифонов хвърля бомба: Утре ще разглася нещо доста значимо Слави Трифонов хвърля бомба: Утре ще разглася нещо доста значимо
Утре, петък, 26 февруари, в 19 ч. онлайн в моята Фейсбук страница и онлайн по " Седем-осми Ти Ви " ще кажа и ще направя нещо доста важ...
Ресор " Сигурност " беше показан от проф. Николай Радулов. Той счита да организира политики по проверка на Министерство на вътрешните работи и специфичните служби и да поддържа мотото " Сигурност за всички ". Всички жители ще се употребяват с равни права и отбрана от службите.
В бранш „ Земеделие “ се включват Цветанка Войнова, Пламен Абровски и Данаил Найденов. Вече нямаме междинна класа, няма витални селски регион, сподели Абровски. Експертите считат, че българското земеделие има неограничени благоприятни условия, които би трябвало да се развиват.
Силна фигура в сектор „ Енергетика “ е Иван Хиновски, ръководител на Българския енергиен и Минен Форум и шеф в енергийната консултантска компания ПроЕкоЕнергия. Бил е изпълнителен шеф на НЕК  и зам.-председател на Борда на АЕЦ “Козлодуй ”. Редом с него са Благой Голубарев и Теодора Пенева.
Сектор „ Спорт “ включва Антоанета Стефанова, адв. Радостин Василев и Станислав Кънчев.
Да вършим каквото би трябвало, да става каквото ще! “, сподели Слави Трифонов в края на представянето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР