Слави Трифонов ще посрещне Коледните и Новогодишните празници на плажа

...
Слави Трифонов ще посрещне Коледните и Новогодишните празници на плажа
Коментари Харесай

Слави Трифонов посреща Нова година в Куба

Слави Трифонов ще посрещне Коледните и Новогодишните празници на плажа в Куба, разбра HotArena .

Дългия си е резервирал едноседмична първокласна почивка на Острова на свободата . До там шоуменът ще пътува с племенника си Теодор, сестра си Петя, мъжа й Владо и тяхно приятелско семейство. Групата ще е без мама Здравка, която ще остане с мъжа си Тодор за празниците.

Всички ще отседнат в най-луксозния хотел - Национал . С организацията се е заела сестрата Петя, която през седмицата търчеше да вади визи и да купува билети. 

Дни преди този момент, на Бъдни вечер, Слави ще зарадва роднините като им гостува в Плевен и незабавно по-късно отлита за Хавана. На срещата на рода племенникът на Слави - Теодор, ще го запознае с гаджето.

23-годишният юноша призна, че е влюбен в по-голямата от него певица Анели. В профила си във Facebook той се изяснява на обичаната си: " Любима моя, Трифонова, обичам те ". 

Двамата се познават от много време, грижат се дружно и за кучетата на Трифонов-младши. Тео тази година приключи лицей във Англия и към този момент си е в България. Докато върви по нощни заведения и пуши обичаното си наргиле, Тео мисли и какъв желае да стане.

Преди години Дългия го взе на хонорар, да оказва помощ на сътрудниците му до момента в който беше продуцент на " Гласът на България " . " Това бяха първите ми почтено изкарани пари ", изясни Тео, който по-късно отпътува да учи в Лондон.

" Слави съвсем е осиновил детето на сестра си, доста се гордее с него ", издаде и Дарина Павлова. Племенникът му, който е кръстен на дядо си, по случайност носи и същата фамилия. Майката Петя е омъжена за Владимир Трифонов, лекар от Плевен, който е със същата фамилия като нейната. 

Слави вижда в него себе си като по-млад и по тази причина е подготвен на всичко, с цел да го направи добър и почитан човек, предават от България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР