Слави Трифонов ще даде първото си телевизионно интервю в ролята

...
Слави Трифонов ще даде първото си телевизионно интервю в ролята
Коментари Харесай

Защо Слави избра да говори пред Бойко Василев?

Слави Трифонов ще даде първото си телевизионно изявление в ролята си на политически водач. В деня на връчване на третия мандат за сформиране на държавно управление - петък, той ще дава отговор на въпросите на Бойко Василев в ефира на Българска национална телевизия, оповестиха от националната телевизия. Интервюто ще бъде излъчено в 20,30 часа след централната новинарска емисия " По света и у нас " във времето, в което нормално има " Панорама ". Почти несъмнено е, че изявлението ще е на запис, а не онлайн, настояват от коридорите на " Сан Стефано " 29.

Публицистичното предаване е в лятна почивка до 7 септември, само че водещият му Бойко Василев е прекъснал почивката си и ще се яви на екрана на Българска национална телевизия изключително поради изявлението с водача на " ИТН ".

Каква е тактиката на партията, откакто водачът на Има Такъв Народ разгласи, че първата политическа мощ минава в съпротива. Има ли условия, при които " ИТН " биха взели участие във образуване на държавно управление с трети мандат и какви са целите на Има Такъв Народ в обстановката на политическа рецесия и какъв излаз предлага? Това са част от въпросите, които водещият на " Панорама " ще зададе на Слави Трифонов.

Обществената телевизия анонсира гостуването на водача на Има Такъв Народ - единствено ден преди то да се случи, защото до последно екипът е чакал удостоверение от тв водещия. Това е третото изявление, което Слави Трифонов дава на социална медия през последните няколко месеца и първото му телевизионно изявление отвън неговата ТВ 7/8. Два пъти Дългия гостува в предаването " Политически НЕкоректно " на Петър Волгин по БНР. Интервюта на други медии към този момент Трифонов отхвърля. Той разяснява настоящите събития посредством постове във фейсбук или посредством обръщения онлайн или на запис, излъчени от личната му телевизия.

Мнозина си зададоха въпроса за какво Българска национална телевизия популяризира извънредното телевизионно изявление с Трифонов като че ли водачът на Има Такъв Народ е президент или патриарх и на какво се дължи това изключително внимание към него, каквото различен партиен водач няма да получи от Българска национална телевизия, като се изключи Бойко Борисов, когато беше министър председател.

Ето какви мнения се появи в обществените мрежи. 

Полина Паунова - журналист 

Разбирам, че на следващия ден Българска национална телевизия ще излъчи изключително изявление със Слави Трифонов (след " По света и у нас " ).

Всичко хубаво, всички желаеме изявленията със Слави Трифонов. Той не дава (освен на Волгин и очевидно в този момент на Бойко Василев). Но каква е повода - да се пренарежда програмата на публичната телевизия, щом някой партиен водач е решил да приказва. Това задоволителен мотив ли е?

Джипка моделът наподобява не просто не е аварирал, ами си става обичайност. В която просто не лъчим (формално) от джипка.
 Велислава Танчева: Кой ви написа сюжетите, бе? Покойният Любен Гоцев е станал вентилатор в гроба Велислава Танчева: Кой ви написа сюжетите, бе? Покойният Любен Гоцев е станал вентилатор в гроба
Интервю на " Панорама " със Слави Трифонов посред лятната почивка на предаването? Защо не! Велислава Танчева с прецизен коментар във Фейсбу...



Илиян Василев - анализатор

Кой връща Бойко Василев от отпуск? Емил Илиев Кошлуков. Защо? За да интервюира Слави Трифонов, който се срутва като доверие. Кошлуков е преторианеца на Доган в медиите. Какво ни внушават Райчевци и Сие? Че партиите на митинга губели поддръжка. Има Такъв Народ НИКОГА не е била партия на митинга, в този смисъл митингът не може да загуби поддръжка.

Демократична България пораства като поддръжка. ИБГНИ отново влиза - значи изводът е пожелателен, нека пък да стане.

Трифонов ще се опита да избави потъващия транспортен съд на Има Такъв Народ като упрекна всички други, Демократична България, Планетите за личните си неточност. Българска национална телевизия обслужва мафията, пък и 7/8 също губи фенове и посланието " на водача на първата " партия /тази роля той ще изиграе за последно/ няма да стигне до драгия фен. Казах - последният му късмет бе третия мандат. Румен Радев му оказа помощ като даде мандата на Българска социалистическа партия. За СТ е по задоволително Нинова да го моли за кабинет и по този начин тя да натрупа точки, в сравнение с Мая Монолова или Николай Хаджигенов. Пък и Христо Иванов и Атанас Атанасов ще бъдат притиснати, тъй като споделиха че няма да поддържат кабинет с мандат на Българска социалистическа партия. Игричките на библиотекарите.
 Защо спада поддръжката за ИТН: най-малко три аргументи Защо спада поддръжката за " ИТН ": най-малко три аргументи
Политиката в България може и да наподобява безредна, само че това не значи, че в нея няма закономерности. Някои от тези закономерности са н...

След отвод Има Такъв Народ потегля надолу, както и всички други планове на СТ - шоу, телевизия, бенд. За това го предизвестих, но кой да слуша. Те всичко знаят и са си самодостатъчни.

Цялото задкулисие е на крайник - кошмарите им се сбъдват. Демократична България набира мощ и Доган сънува Костов.



Лияна Панделиева - журналист 

Специална вест в Новините на Българска национална телевизия: Утре, в Панорама, в особено изявление, ще приказва СЛАВИ. Ама СЛА-ВИ, бе! Лично! Проговаря! И царят не устоя толкоз време да мълчи!
 Генка Шикерова с въпрос: Сега различен партиен водач ли се употребява с привилегии в държавната телевизия? Генка Шикерова с въпрос: Сега различен партиен водач ли се употребява с привилегии в държавната телевизия?
" Държавната телевизия ще излъчи като изключително в програмата си изявление с български партиен водач. Малко като конференцията на прът...

СЛА-ВИ ще приказва не като участник в студиото (като хаджи Тошко да се обръща към събеседниците с " абе, пич! " ), а със особено свое време, незабавно след новините - съвсем като президент, основен прокурор. Що молби и кандърми са били, що ангажименти...

В пика на своята международна популярност, Чарли Чаплин обяснил за какво не върви по персоналните празненства на богаташите и известните: " Докато си в техните кухни, те в никакъв случай няма да са на твоите филми! "

За Панорама изявлението е обезпечен рейтинг и медийна победа - при всички условия на интервюирания, изявлението въпреки всичко се случва. Онова, което няма да чуем обаче е, че партията И Така Нататък (ИТН) даде всичко от себе си, с цел да се отърве от непоносимата тежест на ръководството. Организирано и целеустремено партийните водачи направиха нужното, с цел да отхвърлен задоволителен брой гласоподаватели, с цел да останат в съпротива в идващия парламент. И тогава към този момент да се развихрят с шоуто, за което те бяха подготвени още от първите избори. Това е всичко, което могат и което в миналото ще предложат - звук и шоу.

Приятно ни гледане на ЕКС-КЛУ-ЗИВ-НОТО изявление в Панорама???? Чудя се единствено дали интерюиращият ще е по-мек от Петър Волгин по БНР или даже по-мек от Опра Унифри против самоотлъченото полу-кралско-полу-цветнокожо семейство, мигрирало по Америките


 Слави Трифонов ще наруши мълчанието - проговаря пред Българска национална телевизия в предаването на Бойко Василев Слави Трифонов ще наруши мълчанието - проговаря пред Българска национална телевизия в предаването на Бойко Василев
Лидерът на „ ИТН “ Слави Трифонов ще даде първото си телевизионно изявление. Той ще дава отговор на въпросите на Бойко...

Според осведомени едната причина за идното изявление е, че генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, чиято оставка бе поискана и от самия Трифонов, е решил да насочи покана към Слави, защото е наясно, че изявление с него ще вдигне рейтинга на публичната телевизия. И за това изявление ще се приказва дълго време. От друга страна е разумно като водач на най-голямата сега парламентарна партия Слави Трифонов да даде изявление точно за националната телевизия, а не за частни.

Не бива да се не помни и фактът, че телевизионната кариера на шоумен номер 1 потегля от телевизията-майка, от студентската стратегия " Ку-ку ". А тъкмо това предаване свързва и Слави Трифонов, и Бойко Василев, и Емил Кошлуков. Създателите на " Ку-ку " са членове на двете най-влиятелни при започване на 90-те години юношески организации - Федерация на самостоятелните студентски сдружения (ФНСД) и Университетския комитет на ДКМС.

Основни настоящи лица са продуцентът Петър Курумбашев, основният сценарист Любен Дилов-син, талантлив пълководец с изобилен книжовен гений, водещият Камен Воденичаров, кукловодът Васил Василев-Зуяка, актьорите Влади Въргала и Август Попов, режисьорите Нидал Алгафари и Християн Ночев. По това време пък някогашният политзатворник Емил Кошлуков е водач на Федерация на самостоятелните студентски сдружения. Влади Въргала пък довежда Слави в " Ку-ку " и по този начин през 1991 година изгрява звездата на Трифонов със скечове. По това време той е студент в Консерваторията. Бойко Василев пък е кореспондент и сценарист на студентското предаване и е измежду създателите на прословутия „ нубийския епизод ". " Най-голямата ми горделивост е историята с интервютата за Нубия в предаването „ Ку-ку " за 1 април 1993 година. А концепцията за това предаване пристигна от „ На всеки километър ", в който цяла серия е отдадена на измислената арабска страна Нубия ", споделя години по-късно водещият на " Панорама ".

Става дума за първото най-излагащо политически изявление, правено в миналото в България. Реализира го Евтим Милошев, който причаква депутата Васил Михайлов пред Народното събрание дружно с негър юноша от Студентски град и го пита за връзките сред нашата страна и Нубия. Студентът е сякаш представител на измислената африканска страна. Депутатът се хваща на въдицата и стартира да дава отговор със заучени клишета, без да се усети, че приказва за фиктивен народ.

Бойко Василев и Слави Трифонов са близки и по плевенска линия. Шоуменът е роден в Плевенско, а водещият на " Панорама " отбива постоянната си военна работа като школник в Националната школа за запасни офицери в Плевен. Вероятно дългогодишното другарство на интервюирания и интервюиращия би направило изявлението по-интересно.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР