Слави Трифонов се сдоби със страховита охрана. Тв водещият е

...
Слави Трифонов се сдоби със страховита охрана. Тв водещият е
Коментари Харесай

Страховита охрана варди Слави

Слави Трифонов се снабди със страховита защита. Тв водещият е засилил ограниченията за сигурност към себе си и гардовете му са по-бдителни от всеки път, научи HotArena.

Дългият продължава да употребява черни джипове за напредване, само че гардовете му работят в духа на защитата на НСО–стремят се различен автомобил да не приближи колата на шефа им, непрекъснато лъкатушат и се пазят взаимно, тъкмо като колите на държавните охранители.

Въпреки че Слави приключи връзките си с Би Ти Ви още предходната година, Дългия продължава да има офис в малкия екран и съвсем всеки ден е там. А режимът му е стриктен–сутрин защитата му го взима от вкъщи му и го съпровожда до идеалния център на София. А след няколко часа още веднъж под ескорт го съпровожда в крайния квартал „ Левски Г ”, където са студията на личната му телевизия „ Седем осми ”.

Освен защитата, внимание притегля и облеклото на Слави. Във всекидневието си той е надалеч от формалните дрехи и залага на развлечени спортни екипи и тениски, макар студеното време.

Това, с което шоуменът не се разделя обаче е патерицата, с която си оказва помощ при ходенето. Откакто преди години счупи крайник, Трифонов има проблем с напредването. Затова и избира да седи, а не да се движи из сцената, както по-рано.

Здравословните проблеми на Слави са и повода Дългия да слиза безусловно на сантиметри от входа на малкия екран. Така му се постанова да прави единствено няколко крачки, с цел да влезе, без да се товари в допълнение.

Слави претърпява ужасяващ случай през 2009 година в хотел в Стара Загора. Той чупи шийката под ябълката на лявата тазобедрена става. И след злощастното рухване костта му се надробява и с наложило да бъдат забити пирони, с цел да контролират счупеното, заради което единия му крайник е по-къс от другия, написа " България през днешния ден ".

Заради случая здравословното му положение след години се утежнява и комплицираните интервенции водят до проблеми с гръбнака и тази, които му предизвикват ужасни болки.
Заради това Слави изкара последните си три концерта седнал.

В книгата си Слави твърди, че Краси Радков е отговорен за случая, защото предния ден го принудил да обикалят магазините, с цел да му купи парфюм. След куп обиколки артистът избира подарък на шефа си, само че му подарява и душ гел.

За неволя, на другата заран Слави злоупотребява с продукта за баня, само че не съумява да си измие краката добре изпод, а пред душа нямало гумена постеля и той се подхлъзнал на плочките и паднал на пода, което довело до ужасното строшаване по-късно.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР