Слави Трифонов се е върнал към патериците след поредното влошаване

...
Слави Трифонов се е върнал към патериците след поредното влошаване
Коментари Харесай

Слави Трифонов до живот с патерици

Слави Трифонов се е върнал към патериците след следващото утежняване на здравословното му положение, разбра HotArena .

Пасажери са видели Дългия да куца на летището на път за концерта си в Лондон. Самата изява пък Слави изкарал от самото начало седнал, поради влошения си крак. 

В края на предишното лято Трифонов излезе предварително в отпуск, защото се подложи на следващата интервенция поради счупения си преди години крайник. Слави се надявал слагането на изкуствена става да оправи ситуацията, само че вместо това година по-късно нещата се влошили. 

Учиндолецът към този момент не може да се придвижва без помощта на патерица или различен човек, който да му оказва помощ да пази равновесие . Изкачването на стълби сега за него е невероятно, както и карането на кола.

Освен това шоуменът приема по шепа болкоуспокояващи всеки ден, с цел да е в положение да води шоуто си. Той не крие, че с изключение на болките в крайници, страда и от такива в гърба и кръста, които не му дават да мигне.

От екипа му издават, че болния му крайник бил изцяло диспропорционален с другия и доста по-слаб. След 18 години на екран все по-упорито се приказва, че Слави ще се пенсионира, а проблемите му със здравето единствено укрепват тези клюки .

Не е ясно обаче дали цялото шоу ще падне от екран или отново ще се води от заместници на Дългия, предават от Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР