Слави Трифонов се е отказал засега да прави партия и

...
Слави Трифонов се е отказал засега да прави партия и
Коментари Харесай

Слави се отказа от политическа кариера! Шоуменът разбрал, че негова евентуална партия ще е с под 10% подкрепа

Слави Трифонов се е отказал към този момент да прави партия и да гради политическа кариера, написа „ Уикенд ”, базирайки се на източници близки до шоумена . Дългия решил, че инерцията, която набра около референдума си за промяна на политическата система от дълго време е намаляла и в този момент възможностите му да влезе в Народното събрание, тъй че да може да бъде в случай че не ръководещ, то най-малко балансьор сред главните партии, към този момент клони към нула.

Тв водещият неотдавна поръчал социологическо проучване, което да покаже какви са настройките на гласоподавателите към възможен политически план, основан или подсилен от него. За разлика от средата на 2018, когато партия на Слави Трифонов събираше благосклонностите на към 25% от гласуващите, то в този момент тази поддръжка е спаднала много и възлиза едвам на към 9-10%, настояват осведомени.

Мастити политически анализатори обяснили на Дългия, че неговите политически упоритости към този момент са попарени от президента Румен Радев, който при започване на третата година от мандата си намерено даде поръчка за собствен политически план. Учиндолецът си дал сметка, че ще има доста по-голямо политическо въздействие като водещ в национална телевизия, в сравнение с като възможен политик, без значение дали е в или отвън Народното събрание.  Екипът на „ Шоуто на Слави ” също е подкрепил шефа си към този момент да замрази политическите си упоритости в очакване или на по-добра обстановка, или пък въобще да изостави сходни планове. Както Трифонов, по този начин и сценаристите на предаването си дали сметка, че на този стадий силата и публичните упования към тв водещия не могат да бъдат трансформирани в политически план, който да се яви на идните тази година евроизбори и локален избор. Дори при предварителен парламентарен избор тази година към този момент Дългия също щял да пасува, а по-скоро да играе или за избрана партия или против всички.

През последните пет години непрестанно се приказва, че Слави стяга партия, с която за разбие статуквото . През лятото на 2017 година гологлавият водещ написа писмо до медиите, в което разгласи, че ще събира „ хора, които да ръководят страната ”. Обещаваше да ги откри, да ги показа, а хората сами да решат дали те са почтени да заместят сегашната политическа класа. Тогава той съобщи, че сегашните управници показват непросветеност и надменност. След това обаче шоуменът преподписа контракта си с Би Ти Ви и направи крачка обратно и някак си се отхвърли действително да „ измете оялите се политици ”, като заложи най-много на скечовете против всички представители на властта. Трифонов припозна идеята на майките на децата с увреждания и продължава да пази техните претенции, носейки тениска с надпис „ Системата ги убива ”. В същото време обаче всички видяха стоплянето на връзките сред Дългия и ГЕРБ след гостуването на премиера Бойко Борисов в „ Шоуто на Слави ” в края на ноември 2018 година Прави усещане, че острата рецензия водещия е ориентирана най-много към президента Румен Радев и брачната половинка му Десислава, която е някогашна секретарка на Трифонов.

В момента президентът Радев е българският политик с най-голям рейтинг и фигурата, която е най-ярък отрицател на ръководството на ГЕРБ. Това потвърждава и сегашните планове на Слави по-скоро да играе със съществуващите партии, в сравнение с да основава собствен план към сегашния миг.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР