Слави Трифонов реши да се раздели с един от луксозните

...
Слави Трифонов реши да се раздели с един от луксозните
Коментари Харесай

Слави Трифонов продава един от палатите си

Слави Трифонов реши да се раздели с един от първокласните си парцели. Апартаментът , чиято разгъната застроена повърхност е 520 кв.м, се намира на столичния бул. „ България “, наоколо до бул. „ Гоце Делчев “ в тухлена постройка, приключена тъкмо преди началото на рецесията през 2008 година

Сградата е с рецепция, необятно представително предверие, с съвършени общи елементи, денонощна защита, видеонаблюдение и огромен асансьор, написа в обявата за продажба, оповестена в най-големия уебсайт за недвижими парцели imot.bg . Жилището е насочено на югозапад и на югоизток. Апартаментът е приключен и обзаведен по дизайнерски проект- суперлуксозно осъществяване с най-високия клас материали. Продава се е с поръчкови дизайнерски мебели и творби на изкуството.

Входното предверие и коридори са облицовани със безценен камък и екзотично дърво, с доста шкафове и дрешници, приобщено към огромна дневна от 130 кв.м с мека мебел. Трапезарнтаа част е 40 кв.м. Новият притежател получава и дизайнерска кухня с висок клас електроуреди. Имотът разполага с две независими стаи, като едната е с повърхност 70 кв.м. Две бани с тоалетни, будоар с джакузи, складова част с бойлер и пералня, сушилня, гладачно, два големи дрешника с прозорци, фитнес зала, кабинет и два балкона. Собственост върху терена. Към парцела има три паркоместа ситуирани в под земята гараж от по 20 кв.м. Всяко е на цена от 22 000 EUR.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР