Слави Трифонов пусна хаплив коментар за Кирил Петков и неговата

...
Слави Трифонов пусна хаплив коментар за Кирил Петков и неговата
Коментари Харесай

Слави съсипа Киро: Абе, ти не помниш повече от три минути, кой храни четирите инхаус бебета?

Слави Трифонов пусна язвителен коментар за Кирил Петков и неговата жалейка, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов не му отговарял на телефонните позвънявания.

Ето цялостния текст, оповестен на стената на Слави във фейсбук:

Когато Кирил Петков ми гостува в едно телевизионно предаване беше един ошмулен пропагандатор на пробиотици. Обаче, беше приветлив. Симпатичен в своята безизходност. Даже лъжата му, че Опра Уинфри му е рекламно лице беше някак си… симпатична неистина. Като лъжата на човек, който няма какво друго да направи с изключение на първо да излъже.

След това всички сме очевидци в скока на кариерата и лъжите на Кирил Петков. Кариерата му, с помощта на събитията беше зашеметителна, каквото е и падението му. И лъжите му вървяха ръка за ръка с кариерата. Зашеметително. Като на някакъв български, уродлив вид на барон декор Мюнхаузен.

Гледам го през днешния ден, по какъв начин се оплаква, че Бойко Борисов не му вдигал телефона. Той и от мен се оплакваше, по същия метод, че не му подвигам телефона. Опазил ме Господ да се съпоставям с Бойко Борисов, само че очевидно всеки, който стартира да си поддържа връзка с Кирил Петков, по някакъв метод, в последна сметка стопира да си подвига телефона. И, факт е, че той е патогенен измамник.

Не стопира да лъже и това е. Оня ден сподели, че това, което е било проблем на предходния му кабинет, парите за пътищата, отново ще е максимален проблем на настоящия кабинет.

Киро, абе ти не помниш повече от три минути. Нали ти сподели, че инхаус процедурите са най-голямата корупционна скица в страната. Нали ти сподели, че има четири бебета в строителните компании, които смучат и цоцат от страната.

И в този момент ти, Киро, посредством Продължаваме Промяната, имаш цялата власт, с общителното подпомагане на, сякаш най-големите ти врагове, ГЕРБ и Движение за права и свободи. И ти Киро в този момент, посредством твоя министър на районното развиване освен, че възвърне инхаус процедурите и заплати на хора, които не са свършили никаква работа, ами им заплати и с 30% повече.

Реклама

Я кажи в този момент кой храни тези четири гладни бебета?! И имаш наглостта да лъжеш и да твърдиш, че някой различен ти е отговорен. Точно за твоя случай, в Плевен има една сентенция, която ще ти кажа културно, тъй като си от жълтите павета, с цел да ме схванеш. Поговорката гласи: “Кой ми дефекира в долното долни дрехи?! ”

Такъв си ти, Киро. Лъжец. Патологичен измамник със… странни гащи.

Виж какво – можех да бъда и по-любезен, само че ти толкоз доста лъга за мен и за Капитан Андреево, и по какъв начин съм ти се обадил да те запитвам къде е моят милиард, и какви ли не още гнусотии, че чак филм направи за мен цялостен с неистини, с цел да го използваш в предизборната си акция, че в действителност ми е мъчно да бъда общителен, по тази причина назовавам нещата с същинските им имена.

И в последна сметка кой е в коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи?

Кой звъни на Бойко Борисов като изоставено гадже?

Кой твърдеше, че ще унищожи  “модела ГЕРБ ”, а направи коалиция с тях, че и с Движение за права и свободи?

И в този момент плаче, че Бойко Борисов не му подвига телефона?

Кой Киро, а?

Ти! Ти, Киро, ти!

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР