Слави Трифонов публикува видео, което показа двете полюсни мнения на

...
Слави Трифонов публикува видео, което показа двете полюсни мнения на
Коментари Харесай

Слави: Вижте коалиция на лицемерието в действие

Слави Трифонов разгласява видео, което сподели двете полюсни отзиви на " Продължаваме Промяната " за Румен Радев. В началото на клипа е Кирил Петков, който приканва с видеообръщение гласоподавателите да гласоподават за президента на балотажа на президентските избори през миналата година.

" Зa дa прoдължим #Прoмянaтa c пълнa cилa, нe трябвa дa се oтпуcкaмe нитo зa момент. В нeдeля глacувaй зa прeзидeнтa, кoйтo зaпoчнa прoмянaтa. За да имаме " Продължаваме промяната ", тази смяна трябваше да стартира от някъде. Човекът, който я стартира, се споделя Румен Радев. Това беше индивидът, който излезе на площада без да го е боязън и се опълчи против всички тези, които крадат от нашата република. Това е индивидът, който сплоти всички нас и ни даде опция да повярваме, че смяната е допустима. Заедно с него, в идващите 4 години, аз имам вяра, че ще създадем България да бъде тази, с която всички ние да се гордеем ", споделя Петков във видеото, а във втората си част някогашният министър председател приказва против Радев.

В продължението на клипа виждаме Асен Василев, който също в началото поддържа президента и го хвали, а след това му дава оценка 0.


ТЕМА преди 5 часа 2444 преди 1 ден 3542 преди 5 дни 6588
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР