Слави Трифонов привиквал депутатите от Има такъв народ, като изпращал

...
Слави Трифонов привиквал депутатите от Има такъв народ, като изпращал
Коментари Харесай

Слави заплашвал депутатите си да не напускат ИТН


Слави Трифонов привиквал депутатите от " ИТН ", като изпращал джипове, с цел да ги вземат даже от домовете им и да ги заведат при него. Лидерът оказвал напън и отправял даже закани към тях, с цел да не напущат групата на Има Такъв Народ и във връзка бъдещото им държание в Народното събрание, написа " 24 часа ".

Такива информации се появиха часове, откакто Слави разгласи, че Има Такъв Народ напуща ръководещата коалиция, а в отговор министър председателят Кирил Петков даде да се разбере, че " Промяната " ще разчита на негови депутати при гласуванията в пленарната зала. " Правителство на малцинството е доста по-добро от държавно управление, в което непрестанно се извиват ръце ", съобщи Петков.

Привличането на хора от Има Такъв Народ и разединение на партията на Трифонов явно е подготвян от " Промяната " вид, с цел да остане държавното управление на власт. " Аз имам вяра, че в Има Такъв Народ има хора, които също са против корупцията. Вярвам, че има капацитет в депутатите на Има Такъв Народ да поддържат това държавно управление ", съобщи Петков.

Според неофциална информация на “24 часа ” от най-малко два месеца в “Промяната ” се готвят за подобен сюжет и са съумели да привлекат на своя страна 15 от 25-те депутата на Трифонов. Като съгласно спекулации измежду “променените ” попада и министърът на енергетиката от Има Такъв Народ Александър Николов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР