Слави Трифонов прави първо телевизия, после и партия. Това стана

...
Слави Трифонов прави първо телевизия, после и партия. Това стана
Коментари Харесай

Слави Трифонов прави първо телевизия, после и партия

Слави Трифонов прави първо телевизия, след това и партия. Това стана ясно довечера в последното издание на предаването му по bTV " Шоуто на Слави ".

Партията му ще се споделя " Няма такава страна ". Телевизията е с работно име " Седем Осми ".

Девизът ще е " Силата е в истината "

Подробности и по двата плана обаче Трифонов за момента не даде, защото текат договаряния и работа по тях.

Само загатна, че през септември всичко ще стане ясно.

Къде и по какъв начин ще разберете, уважаеми фенове, сами, сподели той.

Припомняме, че слизането от ефир самият водещ разгласи още през май в предаването си.

В позицията си тогава, той разгласи, че " От доста време насам аз и моят екип не се усещаме част от медийната среда. Не се усещаме на място. "

Тази вечер той напомни моменти от 19-годишната история на " Шоуто на Слави ", като благодари на целия екип и публиката си.

Благодаря ви, за мен беше чест, сподели той.

След това разгласи къде в класацията се намира България по независимост на словото и гневно нападна политическата класа, която е използвала и излъгала всички.

Сега, през 2019-та сме на 111-то място по независимост. Преди нас към този момент са страни като Ангола, Бенин, Монголия, Перу, Сиера Леоне и други, които в предходни години сме изпреварвали.

Той напомни инициирания от него референдум и поддръжката, която е събрал.

Аз и моите сътрудници бяхме основатели на Референдум, на който гласоподаваха 3 милиона и половина българи, а политическата класа се подигра с нас. С нас - българските жители. И волята на гласувалите на легален референдум българи бе подценена. Направихме всичко допустимо и доказахме, че референдумът беше сполучлив. В съда доказахме, че ЦИК е нарушила закона и не е отчела доста повече от тези изчезнали 12 хиляди гласа. След това националното заседание също наруши закона, който единствено беше приело, и отхвърли да прегледа резултатите от референдума, съобщи Трифонов.

Припомняме, че след провеждането на референдума през 2016 година и отклоняването му в Народното събрание, Слави Трифонов излезе на няколко следващи митинга пред Народното събрание.

Паралелно с това стартира и кастинг за политици, само че и до този миг не се стигна публично до основаване на партия.

Последният " удар " на Шоуто на Слави бе изнесената информация за надвзетите дотации от страна на политическите партии, които са получили по над 13 лева на глас - нарастването идва от разпределението на пари от действителни гласове за партии, които не са минали бариерата и на се влезнали в Народното събрание. Изнесената информация провокира политическа реакция със скандал, който преля в смяна на наредбата и формулата на Министерство на финансите и обвързване на партиите да върнат надвзетата дотация.

Лавинообразно този скандал засегна и самите партийни дотации, които бяха понижени фрапантно, само че в Народното събрание бе гласувана и коренната смяна - частно финансиране на политически субекти. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР