Слави Трифонов пее с бронежилетка на всичките си големи концерти,

...
Слави Трифонов пее с бронежилетка на всичките си големи концерти,
Коментари Харесай

Трифонов пее само с бронежилетка

Слави Трифонов пее с бронежилетка на всичките си огромни концерти, издадоха пред HotArena хора от обкръжението на Дългия.

Шоумен №1 от години трепери за сигурността си и е взел най-сериозните ограничения, с цел да не пострада от зложелатели и врагове. Източници на „ Уикенд” разкриха, че Трифонов е бил с бронирана жилетка на концерта си на националния стадион „ Васил Левски” през 2015 година, когато събра над 70 000 души аудитория.

Слави от години се движи с брониран джип и 7 души защита. По брой на гардове той задминава дори тогавашните страховити мутри. От доста време шоуменът не излиза от вкъщи си без охранители, които наблюдават за сигурността му и го транспортират от вкъщи до офиса му. Когато се постанова да излиза пред по-голяма аудитория или измежду хора, Трифонов наложително облича непробиваемата от патрони дреха.

Повече от 15 години Слави движи със постоянна защита и е недосегаем за публицисти и папараци, защото здравеняците не разрешават и муха да прелети над него. Въпреки че в полицията нямат информация до момента да е имало каквато и да е опасност за живота му, той е измежду най-стриктно защитаваните хора в страната. Средната възраст на охранителите му е 30-35 години, като всички са минали през системата на Министерство на вътрешните работи. Едни от тях са били персонална защита на големци – политици и едри предприемачи, други пък са от частите на НСО. Шефът на защитата на Слави е с него към този момент 20 години, като точно върху плещите му пада цялата тежест и отговорност по фрагментите, които ще обслужват шоумена.

Всяка седмица се прави прецизен график, в който се обясняват дежурствата по шофиране на автомобил, придружаване или нощно дежурство пред дома на Дългия. Със себе си той постоянно има най-малко шестима телохранителя, двама от които са виновни да ръководят двата му джипа, а другите се грижат за сигурността му. Не са редки и случаите обаче, когато Слави пътува с всичките си налични охранители, които го ескортират като необут от средата на 90-те години на предишния век. Трифонов ги назовава „ моите сътрудници ".

Бронежилетката на Трифонов е за прикрито носене, като му обезпечава надеждна отбрана на предната, задната, както и на страничните елементи на торса. Тя е с ново на отбрана 3А, което е най-високото на противокуршумна отбрана, което може да се предложи от леки, меки и комфортни за носене жилетки. Ризницата също по този начин защищава от намушкване и разсичане с хладни оръжия и счупени бутилки. Непробиваемата от патрони дреха коства малко на 3000 лв., което е оскъдна цена за сигурността на шоумена.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР