Слави Трифонов отново шофира сам джипа си, похвали се самият

...
Слави Трифонов отново шофира сам джипа си, похвали се самият
Коментари Харесай

Изключително радостни новини за Слави!

Слави Трифонов още веднъж кара самичък джипа си, похвали се самият той в едно от последните излъчвания на " Шоуто на Слави ". Дългия към този момент няма проблеми със зрението и дефинитивно е захвърлил тъмните очила, с които постоянно се появяваше даже в студиото на вечерното шоу.

Учиндолецът към този момент ги употребявал единствено по предопределение – да се пази от слънцето, когато е на открито. В студиото шоумен №1 употребявал диоптрични очила, с цел да се оправя с четенето на сюжета. Хора от екипа на Трифонов разкриват, че мощната светлина на прожекторите към този момент не го напрягала, изчезнало и мощното му главоболие, което го мъчело преди. Миналото лято водещият употребява лятната си отпуска, с цел да се подложи да интервенция на очите. Дългия се лекувал в фамозната австрийска клиника " Рудолфщифтунг " във Виена, където светила в офталмологията му помогнали да усъвършенства зрението си. Оперирал го персонално проф. Биндер и екипа му, а интервенцията била осъществена чрез лазерна рефрактивна хирургия – финален вик в медицината. Интервенцията траяла повече от час и половина, а преди интервенцията Слави няколко пъти посещавал клиниката за прегледи и диагностика, написа " Уикенд ".

От дома си в Драгалевци до работното си място в центъра на София – НДК, той продължавал да пътува с конвой от бронирана кола с защита, която предвожда джипа му. Доскоро мощният " Рейндж Роувър " на Дългия Сухопътни войски 0780 АК управляваше персонален водач, а шоуменът се возеше на предната седалка до него. Отзад пътуваха останалите гардове. Запознати с делата на Трифонов описват, че на процедура той поддържал защита в наличност от няколко индивида, които се редували по график. Всички телохранители, най-вече някогашни ченгета, били тествани мъже, наети от охранителна компания, близка до него. Бодигардовете подписвали специфичен контракт за конфиденциалност.

За никой от феновете на вечерното шоу не бе загадка, че водещият мъчно четеше освен сюжета си, който по предписание се разпечатва в голям шрифт, само че и огромните букви, които текат на аутокюто, инсталирано към камерите в шоуто. Зрителите на вечерното предаване нееднократно ставаха очевидци на усложненията на Слави да прочете текста си. Понякога Дългия ставаше от мястото си и се доближаваше до камерата с аутокюто, заставайки единствено на няколко сантиметра от текста. Често Трифонов присвиваше очи в опит да концентрира написаното, взираше се и правеше паузи, до момента в който успее. Дългия изрично отказвал да употребява слушалка в ухото, както прави Гала, а сценаристите да му диктуват всяка дума. Водещият към този момент освен, че четял без проблем написаното на аутокюто, само че и преглеждал разпечатания си на хартия сюжет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР