Слави Трифонов окончателно е разтурил дългогодишното си приятелство с Деси

...
Слави Трифонов окончателно е разтурил дългогодишното си приятелство с Деси
Коментари Харесай

Генерал Деси на нож със Слави Трифонов

Слави Трифонов дефинитивно е разтурил дългогодишното си другарство с Деси Радева , брачна половинка на президента на България Румен Радев, научи HotArena от сподвижници на Дългия.

Водещият на едноименното шоу по Би Ти Ви бе непосредствен с първата дама от далечната 1997 г ., когато тя постъпи на работа като негова секретарка в предаването „ Хъшове ”, а след това се издигна до главен уредник в продуцентската му къща „ Седем осми ”, преди да напусне, с цел да стартира работа при Румен Радев.

През последните седмици обаче президентът е чест обект на пресолени смешки в „ Шоуто на Слави ”, а превъплътилия се в облика му Иво Сиромахов го изкарва като мъж под чехъл. 

Чашата на търпението на Деси Радева против Слави обаче преляла безусловно преди дни, когато самата тя стана обект на реплика от артиста Тодор Башиянов . В скеч, пресъздаващ всекидневието на президентската двойка, Деси Радева бе показана като ревностна, властна и суетна брачна половинка с каруцарски речник, а президента – като смирен неин прислужник. И с цел да бъде гаврата с Деси Радева цялостна , артистът Башиянов бе навлякъл кичозна рокля с тигрова багра, черен чорапогащник и офицерска шапка.

Първата дама приела скеча извънредно трагично и съгласно мълвата, която се носи из коридорите на Би Ти Ви дори изпратила есемес на Слави, в който изразявала разочарованието си от него.

„ Деси Радева и Слави бяха доста близки дълги години, около нея Трифонов поддържаше и другарски връзки с Румен Радев в интервала, в който той беше авиатор. Деси е правила хиляди жестове за Слави, преди време дори издейства той да се качи на американски изтребител „ Ф 16 ”, напомнят дружбата сред шоумена от Учиндол и президентшата общи техни познати. Любопитен подробност е, че самия Слави се изрича със суперлативи за Румен Радев в биографичната си книга „ За мен е чест ” , в която разказва и историята към качването си на реактивен аероплан.

„ Аз попитах американския авиатор Хоузър, който ме вози на самолета: „ Какъв е военачалник Радев? “. Той се изрече с голямо почитание за Радев. Каза, че е извънреден водач, с изключителни качества. Това го сподели американецът, с който летях. И не го сподели от учтивост. Той се отнасяше с извънредно почитание към военачалник Радев, което ме накара да се усещам горделив, че има подобен заслужен българин с голям престиж пред водачите на HATO ”, написа в книгата си Дългия.

Медийни наблюдаващи установяват, че разлюбването сред Слави и Румен Радев не е първото, а надали и ще е последното счепкване на Трифонов с мастит политик . През годините гологлавия шоумен бе непосредствен, само че се изпокара с Бойко Борисов, Георги Първанов и Меглена Кунева, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР