Слави Трифонов обяви за продан тузарския си апартамент в столичния

...
Слави Трифонов обяви за продан тузарския си апартамент в столичния
Коментари Харесай

Слави продава лукс апартамент с частен асансьор! Иска за жилището си в „Борово“ 2,6 милиона

Слави Трифонов разгласи за обмен тузарския си апартамент в столичния квартал „ Борово ”, научи HotArena .

Дългия се настани в просторното жилище в помпозната постройка „ Мастерфикс ” преди повече от 5 години, преди предходната пролет да се нанесе дефинитивно в лично имение в пернишкото село Кладница, издигнато от доверения му другар Станислав Добрев – Слави Транспорта.

Софийското жилище, населявано напълно до неотдавна от шоумена от Учин дол, фактически е впечатляващо, излиза наяве от оповестената публикация за продажбата му. Оказва се, че доста преди мощния човек в ГЕРБ Цветан Цветанов да се снабди с апартамент със личен асансьор, тази екстра е била налична за Слави Трифонов, който апропо бе измежду най-големите критици на имотната договорка на Цветанов, писа „ Уикенд “.

Апартаментът от 438 квадрата на шоумена, който заема целия 9-и етаж на постройката „ Мастерфикс ”, разполага със личен асансьор , задвижван със специфичен чип, фитнес помещение, джакузи за 6 индивида с панорамна панорама към Витоша , камина, голяма библиотека и дори пиано.

Жилището е функционално разпределено на дневен, нощен тракт, зона за иконом и спална част за посетители. Сред преимуществата на жилището са дневната стая от 120 квадратни метра, 60 квадрата кухня с барплот, както и две големи спални пространства. Всички стени в неповторимия апартамент са построени с дизайнерска мазилка, настилките в коридорите са от безценен гладък камък и гранитогрес „ Версаче ” , а полилеите са от чешки кристал.

Престижното жилище се отоплява от Топлоелектрическа централа с разводки в подовата настилка, а апартаментът е напълно климатизиран с чилър и конвектори за стопляне и изстудяване.

Към жилището Слави Трифонов дава на бъдещия покупател и 3 паркоместа в подземния паркинг на постройката. Частният асансьор доближава и до подземието и обезпечава топла връзка с жилището, заемащ 9-ия етаж на кооперацията. Цената, която Дългия е оповестил за първокласния си апартамент е смайваща – 1 320 000 евро, или 2,6 милиона лв..

Калкулацията демонстрира, че шоуменът желае по 3010 евро на квадратен метър застроена повърхност.

През 2011 година, когато Слави закупи жилището в квартал „ Борово ” до оживения бул. „ България ”, той заплати 450 000 евро за него на фаза „ недодялан градеж ”. Трифонов подрежда жилището повече от година и половина, преди да се нанесе в него напролет на 2013 година

Слави взе решение да се раздели с този апартамент още когато се нанесе в имението си в Кладница. Той има и други, по-малки жилища в София, в които от време на време отсяда ”, разкриват от обкръжението на най-одумвания ефирен водещ в България.

Според околните му, Дългия пуснал жилището за обмен, защото в кооперацията му било прекомерно оживено поради турския ресторант „ Джанъм ”, който се обитава на партера до централния вход на постройката. „ Там е прекомерно шумно и оживено до 2 след среднощ, настрана от това цялата кооперация ухае на манджи ”, разкриват претекстовете на Трифонов да се раздели с неповторимия апартамент хора от свитата му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР