Слави Трифонов обяви кастинг за бъдещия си политически проект на

...
Слави Трифонов обяви кастинг за бъдещия си политически проект на
Коментари Харесай


Слави Трифонов обяви кастинг за бъдещия си политически проект на 2, 3 и 4 февруари. 3777 души са

Слави Трифонов разгласи кастинг за бъдещия си политически план на 2, 3 и 4 февруари. 3777 души са изявили предпочитание да се включат в него. Събеседването ще бъде излъчено онлайн онлайн, разгласи в писмо, публикувано до медиите, тв водещият. 

Писмото на Слави Трифонов

Уважаеми съграждани, с всеки минал ден става все по-ясно, че политическата класа и методът, по който тя се избира в нашата Родина, са нещо архаично, некомпетентно, зациклило, корумпирано и има потребност от брутална смяна. Между другото по този начин пожелаха над 2 милиона и половина от българските гласоподаватели посредством легален Референдум. Предполагам сте доста щастливи от това, че България е ръководител на Съвета на Европейски Съюз, само че дали това по някакъв метод ви кара да се чувствате по-добре, се колебая.

Та в този дух на мисли, аз и моите сътрудници от Инициативния комитет за провеждането на Референдума, взехме решение да ви покажем други хора – разнообразни от сегашните политици. Образовани и потвърдили качествата си. Хора, които могат да съставляват България и всички нас в напълно друга светлина. Да бъдат политиците, които заслужава една съвременна и цивилизована страна.

След като обявихме тези наши планове, предпочитание да вземат участие в сходно начинание изявиха 3 777 души. Хора от друг пол и възраст. Хора, приключили разнообразни университети, в това число и най-престижните в света. Хора с изумителна биография. 

И за мен е голяма отговорност и задоволство, че такива хора изявяват предпочитание да вземат участие в сходно начинание. Най-искрено показвам голямата си признателност и почитание към всеки един от тях. Държа да отбележа и че съвсем всички българи, които са на върха в международни университети, като преподаватели, или българи, които имат доста сполучлив бизнес из целия свят, съвсем всички от тези българи се съгласиха дружно да проведем събеседването с искащите да вземат участие в сходен план. 

Така че, аз и моят екип сме подготвени да проведем това събеседване на датите 2, 3 и 4 февруари 2018 година

Ще излъчвам събеседването онлайн в интернет, с цел да може всеки един от вас, уважаеми съграждани, да бъде обективно осведомен за това, което се случва.

Слави Трифонов
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР