Слави Трифонов обяви днес във фейсбук, че достойната шампионка по

...
Слави Трифонов обяви днес във фейсбук, че достойната шампионка по
Коментари Харесай

Фейсбук гръмна и народното творчество се развихри след решението на Слави

Слави Трифонов разгласи през днешния ден във фейсбук, че достойната шампионка по шах Антоанета Стеданова е номинацията на ИТН за министър председател. Тя ще отиде в президентството, с цел да вземе проучвателния мандат, само че и да го върне „ незабавно “, „ на секундата “. Това решение взриви освен политическото пространство, само че и фейсбук гръмна.

Партията на Трифонов въпреки всичко още няма планувана дата, на която президентът Румен Радев ще й връчи мандат. Заявката в задатък, че Има Такъв Народ въобще няма да се опита да води договаряния за кабинет не се хареса.

Над 6000 коментара има под обявата на водача на Има Такъв Народ. Преобладават хората, които се чудят на решението на Трифонов. Разочароващите не са малко, критикуващите го също.

“Да управляваш страна не е като да критикуваш, непрекъснато да намираш недостатъци, доста по-сложно е и безусловно ясно е, че това вие не го умеете ”, написа един от потребителите във фейсбук.

„ Няма подобен срам “, заключва различен.

Има и отзиви, че Трифонов „ хвърля димка “ и това, което е оповестил, няма да е тъкмо по този начин.

„ Ей хора,нали не си мислите,че това е същинската кандидатура??? Слави е огромен пълководец или има такива към себе си. Всеки ход е премислен и никой да не се надява на неточности. Тепърва ще вади зайци от ръкавите ”, счита различен фейсбук коментиращ.

„ За мене това е насмешка с Антоанета Стефанова. Какъв мъж си ти,Трифонов?!

Хората са гласувала за теб,а ти не можеш да отидеш до президенството да си свършиш работата!.. “, възмущава се една от дамите с мнение за решението на Трифонов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР