Слави Трифонов не пропусна да коментира днешната оставка на премиера

...
Слави Трифонов не пропусна да коментира днешната оставка на премиера
Коментари Харесай

Трифонов: Развода го видяхме, сега чакаме сватбата

Слави Трифонов не пропусна да разяснява днешната оставка на премиера Николай Денков и кабинета му. 

Според него политическият бракоразвод е реалност, само че предстояла женитба сред аморални младоженци.

Ето какво показа той в обществените мрежи:

" Днес е забавен ден за българската народна власт. " Сглобката " краткотрайно е " разглобка ". Какво, в действителност, се случи? Денков подаде оставка и тя беше единомислещо призната.

Това е единственото хубаво нещо, което направи този човек в качеството си на, по този начин наименуван „ министър-председател “.

И по този начин, политическият бракоразвод е реалност, само че следва нова женитба...

На британски думата за оставка е „ resignation “, само че „ resignation “ също значи „ примирие “ - да приемеш ориста си такава, каквато е. А каква е тази орис, с която са се примирили от ПП-ДБ? Каква е тази идна женитба? Тя е основана на правилото на българската национална сентенция „ Стани да седна “, само че в тази ситуация обстановката е „ Ти седни, само че аз няма да стана. “

Иначе казано, любовта сред ГЕРБ и ПП-ДБ ще продължи да цъфти и процъфтява, само че към този момент с формален брак. Този брак ще се случи с помощта на четирите сватовници, които Бойко Борисов изпрати да кандърдисват булката. Това, в действителност, наподобява леко ненужно, тъй като булката от дълго време не е почтена и от дълго време е навита и на този брак, и на всички фамилни гаври, които предстоят. И тъй като булката ПП-ДБ не е почтена, няма да може да размаха бял чаршаф след първата брачна нощ, само че ще развее съглашението, което ще подпише с ГЕРБ. Въобще, булката от ПП-ДБ я чака забавна орис. Както се споделя: „ Все се е кака женила, но подобен го не е намирала “... Защото, с изключение на сватбен сътрудник, в чийто скут да седи и да пие мазно турско кафе, булката от ПП-ДБ ще би трябвало да седне публично и в скута на баджанака Бойко Борисов, да се гушка в него до магнолията в Банкя и да играят на заек и морков в зайчарника.

А кое, в действителност, е недопустимо за българските жители в тази любовно-брачна игра? На българите не им харесва това, те желаят избори, а не съмнителни бракове с аморални младоженци и техния блудствен политически живот.

Всъщност, през днешния ден, до момента в който слушах по какъв начин Николай Денков чете личната си оставка, той ми замязя на героя на Тодор Колев, който във кино лентата „ Опасен сексапил “ самичък разлепваше некролога си, та, барем, всички го помислят за починал и спрат да го търсят за измамите му. Ама измамника най-после въпреки всичко го хванаха ", написа той, представен от през днешния ден.бг.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР