Слави Трифонов може да е сред най-успешните шоумени и продуценти

...
Слави Трифонов може да е сред най-успешните шоумени и продуценти
Коментари Харесай

Ето я най-вярната жена на Слави

Слави Трифонов може да е измежду най-успешните шоумени и продуценти в България, само че на любовния фронт всякога търпи загуби. Все отново в живота на Дългия има една жена, която не е негова родственик и в никакъв случай не го е изоставяла. Нейното име е Диана Младенова и се води продуцент на „ Шоуто на Слави “. Тя е паралелно до Трифонов още през цялото време на предаването и всичко, обвързвано с работата, минава през нея.

Диана дава отговор и ревизира персонално всеки подробност от протичащото се пред и зад камерата. Бивши фрагменти на Дългия са безапелационни, че Младенова играе също толкоз значима и незаменима роля в живота на Слави, колкото и Евгени Димитров – Маестрото. Диана се води акционер в „ Седем-осми “, взе участие на общи събрания и има право да взима значими бизнес решения, написа „ Галерия “.

Причината Трифонов да й гласоподава такова огромно доверие е голямата честност, която тя показва към него през годините. Младенова е с пет години по-млада от Дългия и е родом от Етрополе. Въпреки че не свети с визия, го впечатлила с острия си разум и бизнес усет и бързо се трансформира в дясната ръка на учиндолеца.



Според мълвата Младенова е строга и деспотична дама, за която дисциплината е преди всичко. Още по времето, когато Росен Петров беше част от антуража на Слави, Диана към този момент разполагала с цялостна власт. Бившият приятел на Бареков издава, че Младенова налагала солени санкции и за най-дребните прегрешения, наедно с Трифонов, без да й мигне окото.

Друг някогашен сподвижник на Дългия – Любен Дилов – наследник, също удостоверява огромната роля, която дамата от Етрополе играе в шоуто. Журналистът и публицист я назовава „ сив кардинал “, тъй като точно тя седи зад доста от решенията, които Слави взима за тв бизнеса. Смята се, че Диана бил първият човек, с който Трифонов разискал въпроса за края на шоуто, а единодушието й изрично го убедило, че това е вярното решение.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР