Слави Трифонов купи тв "Стара Загора", става ясно от Търговския

...
Слави Трифонов купи тв "Стара Загора", става ясно от Търговския
Коментари Харесай

Слави купи тв Стара Загора за 500 хил. лв., мести я в София

Слави Трифонов купи тв "Стара Загора ", излиза наяве от Търговския указател. Промените там са направени на 10 октомври, предава Dir.bg.

Сделката е за 500 000 лв., настояват осведомени. Приближени до Трифонов не пожелаха да разясняват договорката, като нито отхвърлиха, нито потвърдиха договорката, а единствено обявиха, че скоро ще имат публично известие.

Представител на сдружението е Евгени Маргаритов Димитров-Маестрото, който влиза и в Съвета на шефовете дружно с Диана Димитрова Младенова и Ася Тодорова Тодорова. Датата на приключване на мандата на Съвета на шефовете е 5 август 2021 година

От 10 октомври седалището на компанията към този момент е в София, в зала 12 на НДК, която се намира в така наречен малко НДК. Изглежда там ще е студиото.

Журналистката Станимира Димова, която също е била в управата на малкия екран, написа доскоро в профила си във Facebook:

"Тъжна съм... Телевизия Стара Загора става Седем Осми... Тъжна съм, тъй като съм създавала тази марка, през далечната 1996 година и персонално аз, когато беше съвсем невероятно, съгласно изискванията на "Шоуто на Слави ", направих по този начин, че да излъчват от Стара Загора. Не за седмица, а единствено за 3 дни...беше казус за "Шоуто "... И в никакъв случай не е ставало въпрос за пари... ".

ТВ "Стара Загора ", макар че се излъчва от града на липите, е национална телевизия.

Все още не е ясно по кое време публично малкия екран ще стартира да излъчва предаванията си.

Преди дни Слави Трифонов пусна промоционален клип на своята телевизия. 32-секундият клип приключва с мотото "7/8 ТВ - силата е истината ".

Слави Трифонов самичък разгласи, че ще прави телевизия, още когато през лятото постави завършек на "Шоуто на Слави " и заяви, че ще основе партия "Няма такава страна ".

Партията му беше учредена неотдавна, като той е водач, а множеството му сценаристи - негови заместници. Предстои обаче в период от 3 месеца да бъдат подадени документи в Софийски градски съд, който да записва новия политически план.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР