Слави Трифонов купи тв Стара Загора, става ясно от Търговския

...
Слави Трифонов купи тв Стара Загора, става ясно от Търговския
Коментари Харесай

Слави Трифонов купи тв Стара Загора, мести я в София

Слави Трифонов купи тв " Стара Загора ", излиза наяве от Търговския указател. Промените там са направени на 10 октомври. Сделката е за 500 000 лв., настояват осведомени. Приближени до Трифонов не пожелаха да разясняват договорката, като нито отхвърлиха, нито потвърдиха договорката, а единствено обявиха, че скоро ще имат публично известие.

Представител на сдружението е Евгени Маргаритов Димитров-Маестрото, който влиза и в Съвета на шефовете дружно с Диана Димитрова Младенова и Ася Тодорова Тодорова. Датата на приключване на мандата на Съвета на шефовете е 5 август 2021 година

От 10 октомври седалището на компанията към този момент е в София, в зала 12 на НДК, която се намира в така наречен малко НДК. Изглежда там ще е студиото.

Журналистката Станимира Димова, която също е била в управата на малкия екран, написа доскоро в профила си във фейсбук:

" Тъжна съм... Телевизия Стара Загора става Седем Осми... Тъжна съм, тъй като съм създавала тази марка, през далечната 1996 година и персонално аз, когато беше съвсем невероятно, съгласно изискванията на " Шоуто на Слави ", направих по този начин, че да излъчват от Стара Загора. Не за седмица, а единствено за 3 дни...беше казус за " Шоуто "... И в никакъв случай не е ставало въпрос за пари... ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР