Слави Трифонов коментира в типичния си стил телевизионните предавания по

...
Слави Трифонов коментира в типичния си стил телевизионните предавания по
Коментари Харесай

Слави Трифонов:Луна е на 108, но е супер секси

Слави Трифонов разяснява в типичния си жанр телевизионните излъчвания по време на карантина, като не пропусна да се похвали, че неговото се гледа доста. Той помоли феновете да насочат провокации към него и екипа, чу Hotnews.bg.

Дългият с наслада разгласи, че 10 минути след обявлението, което направи в ефира на телевизия 7/8,първото предизвикателство към този момент било отправено, а феновете не престават да желаят и желаят, той или музикантите от „ Ку-ку бенд” да изпеят обичана ария или актьорите като Краси Радков да опишат анекдот. „ Изненадах се, че до момента в който вървят Капките и едно гръцко предаване, хората гледат мен. В Капките бе Луна-тя е на 108 години, само че наподобява суперсекси”, разяснява Трифонов.

Факт е, че в понеделник вечер Луна, която по принцип се води на 48 години, изглеждаше необикновено в тясно боди и черен чорапогащник. Преди време изявления разкриха, че тя крие възрастта си. В къщата на Биг Брадър тя призна пред лекарка, че раждана през 1971 година, само че скептици настояват, че още преди години тя съумяла да си изкара персонална карта с тази година, само че в действителност е много по-стара.

фотография:фейсбук като две капки вода
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР