Слави Трифонов излезе с коментар по повод вчерашното заседание в

...
Слави Трифонов излезе с коментар по повод вчерашното заседание в
Коментари Харесай

Слави Трифонов се изгаври с депутатите

Слави Трифонов излезе с коментар във връзка вчерашното съвещание в Народно събрание. Според шоумена в залата не се е случило нищо изключително, а цялата работа е единствено, с цел да могат народните представители да почиват за идния празник. Публикуваме позицията без редакторска интервенция:

Днес беше изключителното съвещание на Народното събрание. Защо беше изключително? Заради нещастието до Своге? Заради абсурда със семейство Арабаджиеви и десетките милиони в кутии от обувки? Заради срутва на Търговския указател? Заради свадите сред съдружните сътрудници? Не.

Днес имаше изключително съвещание, с цел да може депутатите да почиват на 7 септември. С други думи, върнаха се от отмора, с цел да решат да почиват след няколко дни отново. И какво стана на това съвещание? Корнелия Нинова разгласи, че алените депутати отиват при народа, само че оставят 20 индивида в Народното събрание, да не вземе инцидентно да се прецака кворумът и да се разтури далаверата. Интересно по какъв начин са избрали тези 20 индивида? Може би са теглили чоп…

А далаверата се пази от сините каски. А синята каска сама се появи през вчерашния ден. Благодарение на личния си ум, през вчерашния ден министърът на защитата Красимир Каракачанов отиде в Министерски съвет със синя каска на главата. Облечен във възтесен костюм, обтегнат на коремчето, костюм – незабележима метафора на далаверата и ояждането. А на главата – синя каска. Това е политическата реалност в България – прелестно заоблен, несъответстващо усмихнат човек със синя каска на главата брани статуквото, което борецът със шума и неговият кумец, симулират, че желаят да скапват, в случай че не им дадат някой лев.

Честит нов политически сезон, уважаеми българи…
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР