Слави Трифонов изглежда е не само много подвластен на страховете

...
Слави Трифонов изглежда е не само много подвластен на страховете
Коментари Харесай

Безумен страх мъчи Слави Трифонов

Слави Трифонов наподобява е освен доста зависим на страховете си, само че и подготвен на всевъзможни крайности в името на спокойствието си. Това, което направи тв водещият наскоро, безусловно стъписа негови сътрудници и близки. Оказа се, че Дългия е инсталирал в къщата си в пернишкото село Кладница, където живее, ново електронно откритие, написа "Уикенд ". С него входната врата на дома му може да се отключи само с неговия пръстов отпечатък от служащи, инсталирали специфичната отбрана.

Ключалката представлявала цифрово устройство, което има ключалка и скенер за пръст. За да влезе у дома, Слави трябвало единствено да сложи пръста си върху четеца на устройството, сходно на това, което имат айфоните за отключване на екрана. Устройството разрешавало запаметяването на най-много 120 отпечатъка, само че Дългия не разрешил на никой от своите близки да имат достъп до имението му.

„ В съпоставяне с други способи, идентификацията по пръстов отпечатък обезпечава висока степен на отбрана – копирането на ключ, кражбата на ключова дума или пропуск е доста по-лесно, в сравнение с сдобиването с пръстови отпечатъци. Използването на тази технология обезпечава освен сигурност, само че и деловитост – потребителят не би трябвало да носи нищо – с цел да отключи вратата, той се нуждае единствено от отпечатък на личния си пръст”,поясняват експерти.

За скенера на входната врата на имението си в пернишкия Бевърли хилс, Трифонов се бръкнал с към 600 лева – сума, оскъдна за неговия джоб. Слави бил доста удовлетворен от биометричната заключваща система, защото от години го преследвали мании и уплахи. Той се безпокоял, че апаши може да нападат дома му до момента в който отсъства. Освен боязън от кражби, шоуменът имал уплаха от следене. Влизането единствено с пръстов отпечатък го карало да се усеща по-спокоен.

Според изданието в началото Трифонов имал желание да се засели в тузарския затворен комплекс "Делта хил ", сред селата Кладница и Рударци. Там преди време се засели неговата дясна ръка Иво Сиромахов, а домове имат куп политици.

Дългия обаче, не си харесал нито една от къщите, тъй като му се коствали идентични и през 2013-та си купил 4 декара край баровското населено място. Върху големия терен Дългия си построил дом по собствен усет, надалеч от очите на съседите си.

Инвестицията му в земя била в порядъка на 280 000 евро. За градежа на къщата, обзавеждането й и останалите екстри, Трифонов се изръсил с милиони. Въпреки че си подсигурил място, където да живее умерено, без досадни съседи, Трифонов се постарал да ограничи достъпа на външни хора и неканени посетители.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР