Слави Трифонов има шансове за следващия парламент при избори сега,

...
Слави Трифонов има шансове за следващия парламент при избори сега,
Коментари Харесай

Експерти: Слави Трифонов с шанс на следващите избори

Слави Трифонов има шансове за идващия парламент п ри избори в този момент, съгласно специалисти.

" Казусът със Слави Трифонов е доста забавен. Aко се задейства , той има 2 метода. В момента той е в " леден запас ". С концертите Трифонов може да събере доста хора ", сподели журналистът Емил Спахийски за " Денят ON AIR ".
 Слави Трифонов подготвен за избори, когато и да са те
Слави Трифонов подготвен за избори, когато и да са те

По думите му българинът бил толерантен, само че когато му писне ставал нечовечен

" Ако гласоподават повече от 4 млн. на изборите, тогава вероятно този известен човек би могъл да обере гласовете на хората единствено поради това, че той е прочут. Другата променлива, от която зависи дали той ще бъде сполучлив, е отливът от обичайните политически партии. При Движение за права и свободи ще има повишаване на изборите. Колкото по-рано са изборите, толкоз по-висок ще е вотът за Движение за права и свободи. Масово, групово и безкрайно ще има интензивност за Движение за права и свободи в избрани места. Електоралната поддръжка на Движение за права и свободи ще направи битката на Трифонов за гласове доста сложна. Гласовете за " Воля " и за патриотичните обединения ще изчезнат и ще се налеят в плановете на Слави Трифонов, Васил Божков, Мая Манолова и други хора, които претендират, че са носители на смяната ", предвижда политологът Стойчо Стойчев.
 Плевнелиев сигурен: Нинова, Манолова и Слави мъчно ще влязат в Народното събрание
Плевнелиев сигурен: Нинова, Манолова и Слави мъчно ще влязат в Народното събрание

Румен Радев не схванал какво е да си президент

Той разяснява и продължаващите към този момент месец в страната митинги против ръководството.

" Когато ножът опре до кокала, хората постоянно се задействат. Фактът, че митингите не престават 20 и повече дни потвърждава, че тези дейности са съществени и зад тях стоят много хора. Според мен през септември ще има по-голяма повсеместност на митингите ", сподели Стойчев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР