Слави Трифонов има право да постъпи както намери за добре,

...
Слави Трифонов има право да постъпи както намери за добре,
Коментари Харесай

Ивайло Цветков: Не чух никой да каже най-важното за Слави Трифонов

Слави Трифонов има право да постъпи както откри за добре, още повече при този удивителен резултат – 560 хиляди гласа. Тези, които споделят, че въпреки всичко той дължи едно „ благодаря “ на всички, дали своят вот за него, в някаква степен имат право.
От друга страна, когато се появи нова групировка и за първи път влиза в Народното събрание, аз персонално съм податлив да бъда по-толерантен. Ние, по този начин или другояче, не сме видели още нищо от тях, нито поръчка за политики, нито поръчки за цели, като се изключи точките от референдума.
 Сачева: Отговорността в този момент пада върху Слави Трифонов Сачева: Отговорността в този момент пада върху Слави Трифонов
„ Това, което демонстрираха изборите е, че хората са доста разграничени. Много от водачите на опозицията и самият президент Радев поставиха...
Това съобщи в изявление за БГНЕС културният антрополог и публицист Ивайло Цветков  - Нойзи.
Той разяснява продължаващото към момента безмълвие на известния ефирен водещ и водач на „ ИТН “ Слави Трифонов, чиято партия стана втора политическа мощ на провелите се предходната неделя избори.
„ Това си негова тактичност! “, счита Нойзи.
„ Аз я съпоставям с един умствен опит, който се назовава „ Чайникът на Ръсел “, т.е. тежестта на доказване пада не върху самия Слави, който би трябвало да изяснява какъв е или не е, а по-скоро на неговите съперници, които в общи линии ги оставя в положение на гадателство – какво той ще предприеме, какъв е, които са неговите хора и така нататък “, уточни още анализаторът.
На въпроса кой е най-логичният сюжет за развиване оттук насетне, той отговори:
 Нинова разкри ще поддържа ли Слави и призна, че ГЕРБ пробвали да пробият Българска социалистическа партия Нинова разкри ще поддържа ли Слави и призна, че ГЕРБ пробвали да пробият Българска социалистическа партия
Ние ще дадем своите гласове за политики, в случай че Слави Трифонов направи кабинет. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в " Денят стартира...
„ Не желая да спадам към тази телевизионна каста, която хвърля фасул и гадае какво ще се случи. Доколкото е допустимо мога да направя осведомено съмнение, че да -  ГЕРБ-СДС ще предложи кабинет, той ще бъде отритнат и тогава към този момент би трябвало да забележим какво споделя Слави Трифонов. Отиваме ли на нови избори? Той има вяра ли в капацитета на неговия план дотам, че да отиде на нови избори или ще се търсят способи да се сглоби „ кабинет на митингите “ жестоко казано? Такъв не е неосъществим, виждали сме и по-грозни неща. Казвам грозни, тъй като целият така наречен митинг, който споделя „ не “ на ГЕРБ, Съюз на демократичните сили и особено на премиера Борисов са извънредно хетерогенни. Човек даже идеологически не ги вижда по какъв начин стоят един до различен. Видя се още на площада, че стоят в разнообразни ъгли и явно не се понасят. Не се вижда и по какъв начин биха стояли дружно в Народното събрание “.
„ Тези 51 депутата на Слави Трифонов в коя част на пленарната зала биха седнали, и това не знаем. Каква е тази партия? По-лява, в центъра, по-вдясно? Казвам това в кръга на шегата, само че не знаем къде ще седнат тези 51 души “, уточни още Нойзи за „ ИТН “.
Според него, в България прехвърлянето от телевизионния екран в политиката е елементарен, тъй като политическите лица се мислят като облици. „ Те не се мислят през политика, през поръчки за политика и така нататък Това важи и за предходни планове с детайли не месианизъм – ГЕРБ и Бойко Борисов, а преди този момент Симеон Сакскобургготски, та даже бих върнал обратно до Иван Костов “, разяснява още Ивайло Нойзи Цветков.
„ Не чух никой да каже най-важното за Слави Трифонов, това не са избори, това е концерт. Тези, които гласоподават, са доста повече от хората, които могат физически да попаднат на негов концерт. Това са почитатели. Бях първият, който сподели, че Слави Трифонов в действителност е в предизборна акция още от „ Каналето “ насам “, добави още той, давайки за образец позициите на екипа на телевизионния водещ още през 90-те години против държавните управления на Виденов и Костов, а по-късно и против ГЕРБ години по-късно, когато Трифонов се трансформира в най-ярката телевизионна звезда у нас.
„ Трябва да си даваме сметка за нещо, което назовавам политически атавизъм. Това не е рационалистки модел, при който гласуваш за някого, тъй като той ще направи първо, второ, трето. Никой не може да ме увери, че средностатистическият гласоподавател на Слави добре знае какво значи „ мажоритарна система в два тура “. Слави не е изолирано събитие, изключително около популистката вълна през последните години – Зеленски, Бепе Грило и така нататък Има и доста, които не ги знаем, тъй като са в страни, които не попадат в осведомителния поток “, счита още Нойзи.
 Експерт: Слави ще върне мандата още същия ден при връчването му Експерт: Слави ще върне мандата още същия ден при връчването му
Това, което провокира вниманието, е мълчанието на партията на Слави Трифонов, тъй като от „ ИТН “ зависи дали ще...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР