Слави Трифонов и неговата партия не искаха да има правителство.

...
Слави Трифонов и неговата партия не искаха да има правителство.
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Слави Трифонов и ИТН не са носители на никаква промяна

Слави Трифонов и неговата партия не желаеха да има държавно управление. Неговите дейности ясно приказват, че той не желае да сформира кабинет. Това е повода да няма държавно управление. Това сподели в " Още от деня " по Българска национална телевизия заместник-председателят на Народното събрание и народен представител от ИБГНИ.

" Изправи се.бг ", и Демократична България искахме да съставим. Трифонов нямаше никакво желание да прави кабинет. Но нямаше по какъв начин. Ден след изборите, без никакви съвещания, той удари на масата листата с министри, част от които имат съмнителни връзки със среди, с които не трябва. Нямаше какво да създадем, с изключение на да намигнем леко и той ги отдръпна. Следващото му предложение беше с несъстоятелни хора, някои бяха удивително несъстоятелни. Просто не можеха да свършат работа ", безапелационна бе Дончева.
 Татяна Дончева се възмути от отношението на партията на Слави към държавния бюджет Татяна Дончева се възмути от отношението на партията на Слави към държавния бюджет
Няма ли болшинството, наричащо себе си съпротива, време за актуализацията на бюджета? Разочарованието си изрази зам.-председателят на па...

Според нея Трифонов е отговорен предният кабинет да съществува толкоз малко време. " Спокойно можехме да работим 2-3 месеца. Ала за това е отговорен Слави Трифонов. Можеше да гласуваме няколко значими неща ", акцентира Дончева. " Не разбирам за какво хората се сърдят на нас, в случай, че Слави е отговорен за това да няма държавно управление. Ние направихме всичко допустимо да може депутатите от Има Такъв Народ да образуват действително решение. Но тези хора или не могат, или не желаят ", показа Дончева.

Тя разкри за среща сред Корнелия Нинова и Слави Трифонов. По думите на Дончева тя е била в ЦУМ. И е била преди няколко години. Юристката разяснява думите на Трифонов, че от идващите избори наложително би трябвало да се сформира кабинет. " Това значи да прави кабинет с ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Време е българският народ да разбере, че Слави Трифонов и " ИТН " не са носители на никаква смяна. Неслучайно те не бяха по площадите. И не стачкуваха ", сподели Дончева.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР