Слави Трифонов е започнал да пести от предавания в 7/8

...
Слави Трифонов е започнал да пести от предавания в 7/8
Коментари Харесай

Слави закъса за пари, сваля предавания, екипът на 7/8 ТВ намалява

Слави Трифонов е почнал да пести от излъчвания в 7/8 ТВ. Първото шоу, което пада под ножа, е „ Вечерта на актьорите ”. То бе и първото, по което екипът спря да работи след оповестяването на изключително състояние в страната ни през март. Паузата сякаш трябваше да е краткотрайна, само че се оказа за непрекъснато, видя HotArena.

Самият Слави преди няколко дни разгласи в ефира на основаната от него 7/8 ТВ, че „ Вечерта на актьорите ” е свалена от програмата. Вместо нея той ще включи във „ Вечерното шоуто на Слави Трифонов ” графа със скечове на своите артисти – еквивален на Актьорската вечер от предаването, което правеше в Би Ти Ви. Ще се излъчва всеки понеделник и ще бъде с дълготрайност към половин час. Дългия не е давал подробни пояснения за аргументите за тази промяна. Смята се обаче, че те са главно стопански.

„ Вечерта на актьорите ” му излизала прекомерно скъпо, защото с изключение на Краси Радков, Иво Сиромахов и Мариан Бачев в нея присъединяване имаха и поддържащи, по-слабо известни артисти, които също взимаха възнаграждения, въпреки че съвсем с нищо не допринасяха за рейтинга на предаването. Освен това във всяко издание участваха посетител звезди от ранга на Криско, Фики и Тони Стораро, Жана Бергендорф и други, което също изисква в допълнение възнаграждение. Не на последно място да измисля скечове за цяло предаване се оказало прекомерно сложна задача за сценаристите на Слави. Често те не успяваха да се вършат задоволително добре с това обвързване, вследствие на което предаването се получаваше по-скоро тъповато и отегчително, а шегите в него – плоски, вместо да са смешни.

Вместо да продължава с тази тъга, Слави взел мъдрото решение да се раздели с шоуто. Последното предаване бе излъчено на 16 март. След това на мястото му в понеделник вечер започнаха да текат повторения, а към този момент и те отпадат от програмата. На мястото на „ Вечерта на актьорите ” излиза публицистичното предаване „ Студио Хъ ”. Хуморът остава за по-късно – от 9 часа вечерта в понеделник. Той към този момент е в ръцете на Димитър Туджаров-Шкумбата. Възрастният комедиант е сключил контракт с малкия екран на Дългия, в която ще прави лично предаване. Очаква се той да бъде освен главен реализатор в него, само че и главен създател на скечовете и вицовете – нещо, с което цялостен живот си вади хляба. Това от една страна ще внесе друг акцент в стила на малкия екран, прочут до болежка още от времето на Слави в Би Ти Ви. От друга страна ще разтовари най-малко частично сценарния екип на Дългия, претрупан да прави цялата му стратегия пет дни седмично. Шкумбата е гостувал няколко пъти в „ Шоуто на Слави ” в Би Ти Ви. При едно от тези гостувания Дългия споделя, че постоянно е чувал за себе си определението „ шоумен ”. Той не знаел дали фактически може да бъде наименуван по този метод, само че познавал един същински шоумен и това бил Шкумбата. Доказателство, че фактически има вяра в качествата на Туджаров, е поканата да се изявява в 7/8 ТВ.

Междувременно хората, които работят при Слави, стартират да понижават. От екипа, който се грижи за гостите в предаванията му, да вземем за пример са останали единствено трима души. По времето на „ Шоуто на Слави ” бяха петима. Не е ясно дали двамата, които към този момент не работят в 7/8 ТВ са били съкратени, или са напуснали по лично предпочитание. Но я ясно, че Трифонов най-малко към този момент не счита да се отхвърля от медийния си план, а продължава да го развива на инат на компликациите. Той към този момент възвърне едно от спрените по време на корона-кризата излъчвания – „ Вечерта на „ Ку-ку Бенд ” с водещ Камен Воденичаров. Направи и кулинарно предаване. Засега обаче не прави проекти за новинарски излъчвания, тъй като излизат прекомерно скъпо, написа " Уикенд ". 
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР