Слави Трифонов е слаб физически и слаб психически и това,

...
Слави Трифонов е слаб физически и слаб психически и това,
Коментари Харесай

Дончева: Трифонов е слаб физически и психически |

Слави Трифонов е слаб физически и слаб душевен и това, че е една загадка, едно име, основано в предишното обратно поради концертната му активност, не го прави сега равносилен на Бойко Борисов, заяви лидерът на " Движение 21 " Татяна Дончева пред бТВ.  

Тя разяснява, че за съставяне на държавното управление е имало потребност от поддръжката на цялата ПГ на ИТН. Според нея в партията лидерският фактор не е толкоз мощен, колкото в други обединения като ГЕРБ да вземем за пример.

Дончева съобщи, не е предложила пари на, стана ясно от думите й по мотив на абсурда " 500К ".

Преди седмица в свое изявление Тошко Йорданов съобщи, че Дончева е предложила рушвет на депутати от " ИТН ", с цел да се отделят от парламентарната група. По негови думи Дончева е написала на листче 500К.

Спецпрокуратурата се самосезира по случая и прави инспекция дали депутат е показал корупционно държание. Татяна Дончева беше безапелационна, че не е предложила пари на своя сътрудник, което и той ясно е декларирал.

" След като главният очевидец сподели, че никой не му е предложил пари – какво се ревизира, дали аз желала да разцепвам групата им “, добави Дончева.

А по въпроса дали е писала нещо на листче тя разяснява:

" Нямам спомен, не намирам логичност да съм си драскала на листче, само че защото всеки човек си драска на листче в избрани моменти, аз не мога да го изключа. Аз нямам спомен в ръцете ми да е имало листче, само че „ 500К “ в моите показа – в никакъв случай не може да значи 500 000 и тези термини на младото потомство ми бяха незнайни до през вчерашния ден ".

Относно това разговаряла ли е с депутати от Има Такъв Народ, Дончева отговори:

„ Вие желаете ли да има държавно управление? Искахте! Всички хора неистово желаеха държавно управление. Позицията на Има Такъв Народ е искрено малоумна. Те нямат никакъв интерес да няма държавно управление. Освен когато ви постановат позиция – това е единственият индивидуален фактор “. 

Трифонов отговори на коментара на Дончева с, че не може заместник-председател на Народното събрание да приказва такива неистини и обиди. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР