Слави Трифонов дава първото си телевизионно интервю в ролята си

...
Слави Трифонов дава първото си телевизионно интервю в ролята си
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Няма да подкрепим правителство с мандата на БСП

Слави Трифонов дава първото си телевизионно изявление в ролята си на политически водач. Той ще дава отговор на въпросите на Бойко Василев в ефира на Българска национална телевизия.

Силата е в истината, сподели при започване на диалога водачът на " ИТН ".

На въпрос дали ще поддържат Българска социалистическа партия за третия мандат, той отговори: " Не. Ще отидем на среща, само че повода да не подкрепим Българска социалистическа партия за третия мандат е, тъй като имаме доста политически разлики. Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова и нейният съвет излезе и сподели, че няма да ни поддържа. Те имаха първи тази опция и то не се случи. Логично е от наша страна да бъде същото ", сподели той.

Само Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ не могат да образуват държавно управление, би трябвало да ги поддържа друга политическа групировка, уточни още. Христо Иванов сподели, че няма да ги поддържа, ГЕРБ също, сформиране на мандат за държавно управление е невероятно. Оказва се, че отиваме на избори, добави той.

Сега Нинова няма ограничаване на времето за министър-председателя си. Ще забележим дейностите на Българска социалистическа партия, по-късно ще стане ясно дали изборите ще са 2:1 или поредни. Логиката изисква да са 2:1, хората се изморяват. Ако и президентските избори бъдат в два тура - ще се върви три пъти, сподели Трифонов.

Необходимо е да има мъдрост и морал. Има съществено разминаване сред упованията на хората и политическата система. Хората, които съставляват българите са разнообразни, трансформират се, очевидно е. Установих го. Българските политици не са съответни на това, което съставляват желанията на суверена ", уточни водачът на Има Такъв Народ.

Аз съм пореден и считам, че това е обикновено и върша това, което съм споделил. Бяхме ясни, че с партиите на статуквото няма да вършим обединения. Невъзможно с партията ГЕРБ и не трябва. С Движение за права и свободи не трябва, също. Българска социалистическа партия би могла да бъде компромисна. Ние бяхме ясни, че главната поддръжка ни е нужна от партиите на митинга, сподели Трифонов.

Имаше ясни възгледи за значимите неща, които стоят пред България. И с Демократична България и ИБГНИ имаше ясни неща. Нямахме разлики. Ние нямахме болшинство. Решихме, че откакто имаме общи възгледи и планове, взехме решение, че е обикновено да бъдем подкрепени. Ивано съобщи, че няма упоритости към министерски кресла. Аз бях подготвен с екипа да свършим работа, изясни той.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/627307728237519
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР