Слави Панайотов е най-известният влогър в България с над 100

...
Слави Панайотов е най-известният влогър в България с над 100
Коментари Харесай

Непосилната лекота на влогърството

Слави Панайотов е най-известният влогър в България с над 100 милиона гледания и над 600 хиляди клиенти, което са към 10% от хората, живеещи у нас, несъмнено към 20% от имащите интернет и към 80% от подрастващите. С една дума – Слави е инфлуенсър. И то огромен.

Слави Панайотов е притежател на каналите The Clashers, The Clashers Gaming и The Clashers Tech с общо към 800 000 събскрайбъра и 130 000 000 гледания . Той стартира канала си преди към 2 години като място за гейминг и най-много за известната мобилна тактика Clash of Clans. Бързо натрупва известност и надминава всички, даже най-известните и остарели български влогъри. Това реализира посредством извънредно комерсиални видеа вид " ТОП ранглисти " и " Мистерии ", които са известни като допустимо най-кликбейт наличието в интернет и от дълго време експлоатирани от задгранични канали. Макар да се пробва да наподобява като подобен, каналът в действителност няма висока научна, документална и просветителна стойност, а даже в противен случай. Не и когато в него има клипчета като " Топ 10 предсказания на баба Ванга ", " Топ 15 необясними находки ", " Топ 15 паранормални феномени ", " Топ 10 доказателства за извънземни ", " Топ 15 прокълнати предмета " и редица други. Освен това Слави е създател на книгата " Топ мистериите на България " с Ванга на корицата, която даже не се пробва да бъде истинска , а непосредствено повтаря заучените тези на вестник " Строго секретно " и предаване " Новото знание ".

От през вчерашния ден целият български интернет приказва за едно – похода с " над 1500 души на Мусала ", който Слави провежда измежду почитателите си и последвалата опасност от страна на парковата администрация на Рила той да бъде санкциониран с 5000 лв.. На пръв взор много смешният проблем, който стана толкоз известен, поради пословичната липса на забавни тематики за дъвчене от медиите през лятото, не заслужава нашия коментар. Когато обаче се замислиш и задълбаеш малко, откриваш, че това е доста по-сериозен проблем.



Слави провежда похода и знайно или не – нарушава избрани закони. Бива му наложена (всъщност следва да му бъде) избрана санкция. Вместо да се помири с това и да си заплати, Слави взема решение да реагира тъкмо по противоположния метод – да поведе кръстоносен поход против страната, пробвайки се да изкара цялата обстановка като благородна идея. Той няма да е първият, който ще бъде санкциониран за сходно нарушаване. Истина е, че и доста други уредници на сходни събития в района пък не са били глобени. Обаче това, че има липса на правдивост (някой бива санкциониран, а различен не) или не знаеш законите, не те лишава от наказателна отговорност.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР