Слави ми звънна и ми каза, че и той иска

...
Слави ми звънна и ми каза, че и той иска
Коментари Харесай

Светлин Стоянов: Слави ми звънна да каже, че иска да се отцепи от ИТН, но Тошко не му дава

„ Слави ми звънна и ми сподели, че и той желае да се отдели от Има Такъв Народ и да пристигна при нас, отлюспените от партията, само че нямало по какъв начин, тъй като Тошко Йорданов не му дава ", това съобщи по bTV отделилият се от Има Такъв Народ народен представител Светлин Стоянов.

След като и сътрудниците му се слисаха, той успокои пристрастеностите и разгласи, е се майтапи и точно това, че никой, с изключение на Тошко, не е имал пряк контакт с водача на Има Такъв Народ. " Тошко влизше и изстрелваше: " Дългия сподели еди какво си и заръча да гласувате еди по какъв начин си ", показа Светлин Стоянов, представен от Novinite.bg.

Иначе, Иво Атанасов, Деян Петков, Николай Радулов и Георги Георгиев бяха безапелационни, че не съжаляват за отцепничеството си и спят умерено, за разлика отпреди това. Те се сплотиха към това, че ще гласоподават по съвест всякога в Народно събрание и гласоподавателите им са ги подкрепили като са поискали от тях да останат в Парламента, вместо да изоставен, тъй като по този метод могат да зашитават идеите, за които са получили гласове на изборите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР