Слави Георгиев събра над 2000 тома в библиотеката си Кои

...
Слави Георгиев събра над 2000 тома в библиотеката си Кои
Коментари Харесай

Ангел Ангелов - между спорта, бизнеса и политиката

Слави Георгиев събра над 2000 тома в библиотеката си Кои са петимата персонални ергени в Общинския съвет Иван Петков от Българска социалистическа партия залага на Рамбо към този момент

Ангел Ангелов, някогашен играч по класическа  борба, в този момент президент на клуб „ Академик ” към Националната спортна академия и интернационален арбитър, си пази като безценен спомен 37 медала, от които 22 са златни. Съветникът от локалната коалиция „ Здравко Димитров - Да решаваме дружно ” е роден под знака на зодия Лъв - на 29 юли 1980 година - и  приятелите му описват, че на 37 години към този момент е съумял на всички вероятни поприща.

Докато е учил  в спортните учебни заведения - първо в Пловдив, а след това в София, шест пъти  е съумял да стане първенец на България. В столицата  го е изтеглил  един от треньорите. Купили са го за дребни по това време пари - 200 лв., с цел да се състезава за ЦСКА, чийто президент е бил Георги Илиев.

Ангел е с две висши. Завършил е Националната спортна академия с тапия на преподавател и треньор по битка, а по-късно и бизнес администрация в Аграрния университет в Пловдив. Създал е личен сполучлив бизнес и до момента се занимава с ресторантьорство, внася безалкохолно и изворна вода от Гърция, а в южната ни съседка дава парцели чартърен. Държал и  „ Ловен парк ” на Гребния канал, само че преди година продал дяловете си.

Политиката и него не го е подминала. От 2009 до 2011 година като член на ГЕРБ беше зам.-кмет в „ Северен ”, след това - основен секретар в регионалната администрация, когато за губернатор беше назначен Здравко Димитров. Приятелството и до през днешния ден тясно го свързва със Зико. „ Вярвам му, той е откровен и почтен, по тази причина съм му поддръжка и опора ”, изяснява Ангел Ангелов. В градския  парламент той съставлява обединението на Димитров, основана преди последните локални избори за кмет. През 2015-а  хвърли оставка от управителния пост в регионалната конструкция на ГЕРБ, засегнат, че Методи Андреев основава безпорядък. Не съжалява, тъй като смята, че и в политиката би трябвало да има правила.

Споделя, че написа книга за учителя и настойника от Академията - проф. Петър Киров, със заглавие „ Пътят на първенеца ”. Проф. Киров е като легенда в нашия спорт, носел е медали от олимпийските игри, с горделивост споделя Ангел. Книгата ще е приключена до края на годината. 

На ергенството се кани напълно скоро да постави край. Време ми е, считам, че съм пораснал, с необятна усмивка споделя съветникът. Издава, че до момента не е срещнал подобаващ човек, само че към този момент си има другарка. Ще бъда виновен брачен партньор и родител, твърди Ангел Ангелов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР